کد خبر: ۱۰۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۷
باید بدانید که علاوه بر پاکسازی دستگاه گوارش که خیلی ها آن را واجب می دانند، پاکسازی ریه با دستور ساده و تاثیر بی نظیر که در این مطلب برای شما در نظر گرفتیم نیز بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش آوای نشاط، سعی ما بر این است که ریه افرادی که سیگار می کشند و یا دچار مشکلات تنفسی هستند را با دستور ساده و تاثیر بی نظیر پاکسازی ریه کنیم. در این مطلب با ما همراه شوید و به یاری ریه خود بشتابید.

رابطه گرفتگی صدا و تنگی نفس

سید جواد علوی درباره گرفتگی صدا به علت تنگی نفس اظهار داشت: مشکلات مربوط به مجرای تنفسی فوقانی و مشکلات حلقی ارتباط بسیاری با گرفتگی صدا دارد.

به گفته وی گرفتگی مجرای هوایی و تنگ نفس می‌تواند موجب سرفه, تنفس دهانی و نهایتا التهاب تارهای صوتی شود که رعایت برخی تدابیر خود در رفع گرفتگی صدا موثر است.

راه‌های رفع گرفتگی صدا ناشی از تنگی نفس

-مصرف گوشت‌هایی مانند گوشت خروس, کبک, قرقاول, گنجشک و مصرف قلب حیوانات حلال گوشت.

-مصرف سبزی‌هایی مانند شوید, کرفس, نعناع, آویشن, کدوحلوایی, مرزه

-از میان خشکبار بادام شیرین, پسته, چلغوزه, انجیر خشک, مویز مفید است.

-از میان ادویه جات زیره, سیاه‌دانه, کند, دارچین, زعفران و زنجبیل مفید است.

-مصرف سیب, انار ترش و شیرین, زردآلو, شفتالو, خربزه, میوه‌های شیرین, میوه‌های خوشبو و بوییدن عطریات و گل‌های طبیعی مفید است.

-شربت عسل, شربت سیب شیرین, شربت زعفران, شربت انجیر, شربت رضوی, عرق زنیان, چای یا دم نوش زوفا, شیر بز یا شیر گوسفند و روغن بادام شیرین بسیار مفید است.

غذاهای مفید برای رفع گرفتگی صدا و تنگی نفس

-آبگوشت با گوشت خروس, زرده تخم مرغ عسلی, آش ساده با جوجه مرغ, نخود آب, ماءالحم (آب گوشت پخته شده با کمی ادویه یعنی مقدار زیاد گوشت پخته شود و در حد یک لیوان آب باقی بماند).

-مصرف سوپی از ماش و جو پوست کنده همراه با روغن بادام, کدو, اسفناج و کمی گوشت تهیه شده باشد.

-مربای انجیر, مربای بالنگ, مربای "به", مربای سیب در وعده صبحانه مصرف شود.

-مقداری سیر در شیر جوشیده شود و کمی عسل به آن اضافه شود و کم کم بنوشند این دارو یکی از بهترین داروهای پاک کننده ریه و روده است. مصرف سیر کهنه از واکنش‌های التهابی و آلرژیک دستگاه تنفسی و برای پاکسازی سینه از اخلاط مضر نیز مفید است. این دارو را چندین بار تکرار کنند البته اگر دچار واکنش یا ناراحتی شدند مصرف آن را قطع کنند.

کسانی که دارای فشار خون بالا هستند باعث کاهش فشار خون آنها می‌شوند, البته کسانی که دارای فشارخون پایین هستند با نظر پزشک باید انجام دهند.

چرا سیر برای پاکسازی ریه ها مفید است؟

مصرف سیر خام مواد مغذی زیادی به بدن می رساند. این ترکیبات، تمیزکننده ریه ها و دیگر ارگان های بدن محسوب می شوند. میزان بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این ماده ی غذایی سدی در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محیطی می سازد.

این رادیکال های آزاد باعث ایجاد آسیب به سلول های بدن و افزایش خطر سرطان می شود.به عقیده ی محققان مصرف منظم سیر می تواند باعث بهبود وضعیت بیمارانی باشد که از بیماری های تنفسی مانند برونشیت، آسم، ذات الریه، احتقان ریوی، سل و سرماخوردگی و غیره رنج می برند.

سیر خاصیت آنتی باکتریال دارد و در نابودی بسیاری از باکتری ها، ویروس ها و دیگر میکرواورگانیسم هایی که باعث بروز بیماری های تنفسی و مشکلاتی مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی می شوند نقش مهمی دارد. این ماده ی غذایی به دلیل دارا بودن خواص پاک کنندگی تأثیر زیادی در فلزات سنگین تجمع یافته در بدن دارد.

علاوه بر این سیگاری ها یا سیگاری های سابق و همچنین افرادی که در معرض دود سیگار قرار دارند نیز باید سیر بیشتری مصرف کنند چون این ماده ی غذایی کمک زیادی به دفع سموم ناشی از دخانیات می کند. به عقیده ی محققان مصرف منظم سیر می تواند باعث بهبود وضعیت بیمارانی باشد که از بیماری های تنفسی مانند برونشیت، آسم، ذات الریه، احتقان ریوی، سل و سرماخوردگی و غیره رنج می برند.

چگونه می شود با سیر ریه ها را تمیز و پاکسازی کرد؟

برای بهره مندی از خواص سیر لازم است که آستین ها را بالا بزنید و به خودتان زحمت درست کردن چند داروی خانگی را بدهید. در این صورت است که می توانید به بهبود سلامت ریه هایتان و تمیز کردن آن از شر این همه آلودگی محیطی امیدوار باشید.

سیر و آویشن برای پاکسازی ریه ها

این ترکیب درمانگر باعث سم زدایی از ریه ها می شود. ترکیب خواص سیر با اثرات ضدعفونی کننده آویشن سلامت ریه ها را ارتقا می دهد.

مواد لازم سیر و آویشن برای پاکسازی ریه ها

سیر 10 حبه

آویشن تازه 3 شاخه

روغن زیتون به میزان لازم

سیر

روش تهیه سیر و آویشن برای پاکسازی ریه ها

حبه های سیر را در هاون بکوبید تا به صورت خمیر درآید. سپس برگ های آویشن را افزوده و دوباره بکوبید تا هر دو مخلوط و یکدست شوند. ترکیب را داخل یک ظرف شیشه ای تمیز بریزید و روی آن روغن زیتون بکر بریزید به طوری که سطح آن را بپوشاند. اجازه دهید ترکیب حاصل یک شب کامل بماند.

روش استفاده سیر و آویشن برای پاکسازی ریه ها

حال که داروی خانگی سیر و آویشن تان یک شب به خوبی در روغن زیتون خیس شده است می توانید یک قاشق چای خوری از آن را به صورت ناشتا میل کنید. روز بعد نیز می توانید به همین میزان از ترکیب میل کنید. بعد از دو هفته مصرف اثرات آن را روی ریه ها و دیگر ارگان ها خواهید دید.

شربت زنجبیل، سیر، زردچوبه، پیاز و شکرجهت پاکسازی ریه

تأثیر اصلی این داروی خانگی ناشی از میزان بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات سم زدا و ضدالتهاب آن است. خواص موجود در ترکیبات دیگر باعث می شود که اثرات سیر چند برابر شود. چون پیاز، زنجبیل و زردچوبه نیز حاوی خواص ضدویروسی هستند و قدرت دفاعی بدن را بالا می برند. این مواد غذایی همچنین باعث دفع مواد زائد تجمع یافته در ریه ها می شوند.

مواد لازم شربت زنجبیل، سیر، زردچوبه، پیاز و شکرجهت پاکسازی ریه

آب نیم لیتر

شکر 200 گرم

پیاز نیم کیلو

ریشه ی زنجبیل تازه 1 تکه

زردچوبه 1 قاشق چای خوری

سیر له شده 3 حبه

سیر

روش تهیه شربت زنجبیل، سیر، زردچوبه، پیاز و شکرجهت پاکسازی ریه

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیازهای پوست کنده را اضافه کرده و هم بزنید. زنجبیل و سیرهای له شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که ترکیب به جوش آمد زیر شعله را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید. باید اجازه دهید آب ترکیب به نصف برسد. سپس ترکیب را صاف کرده و اجازه دهید خنک شود. می توانید شربت به دست آمده را در یخچال نگهداری کنید.

روش مصرف شربت زنجبیل، سیر، زردچوبه، پیاز و شکرجهت پاکسازی ریه

می توانید هر روز صبح به صورت ناشتا یک قاشق غذاخوری از این ترکیب میل کنید. می توانید این شربت را در آب ولرم مخلوط کرده و میل کنید. دو هفته ی مداوم از این شربت استفاده کنید و سپس یک هفته استراحت کرده و دوباره شروع کنید.در هر دو صورت سیر ترکیب اصلی داروی خانگی تان برای پاکسازی ریه ها محسوب می شود.یادتان باشد که لازم است از این روش های طبیعی در کنار سبک زندگی سالم استفاده کنید. توصیه می کنیم از مصرف دخانیات خودداری کرده و بیشتر به دامان طبیعت و هوای سالم پناه ببرید.

انتهای پیام/

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: