کد خبر: ۱۲۳۳۳
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۶

تردد متعدد آمبولانس‌ها به سمت منطقه مورد حمله تروریستی اهواز

در حال حاضر آمبولانس‌ها و ماشین‌های انتظامی در حال تردد به منطقه لشکر 92 زرهی اهواز که صبح امروز مورد حمله تروریستی قرار گرفت، هستند.

به گزارش آوای نشاط امروز در حین برگزاری مراسم رژه نیروهای مسلح در اهواز از سوی افرادی ناشناس به منطقه لشکر 92 زرهی اهواز تیرانداری صورت گرفت که با گذشت بیش از یک ساعت از وقوع این حمله تروریستی همچنان صدای آژیر آمبولانس‌ها و ماشین‌های انتظامی که به سمت محل مورد نظر در حرکت هستند، شنیده می‌شود.

اکنون آمبولانس‌ها در حال انتقال زخمی‌ها یا کشته‎شدگان که آمار دقیقی از آن‌ها در دست نیست به بیمارستان هستند.

پس از این حمله تروریستی، مسوولان حاضر در رژه نیروهای مسلح از جمله آیت‌الله جزایری نماینده ولی فقیه در خوزستان، آیت‌الله حیدری امام جمعه موقت اهواز، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و جمال عالمی‌نیسی فرماندار اهواز در صحت کامل به سر می‌برند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
منبع: ایسنا
برچسب ها: رژه ، ترور ، اهواز ، آوای نشاط
نظرات بینندگان