کد خبر: ۱۸۲۲۱
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۴
به بهانه تکثیر و پرورش علفخواران وحشی حالا مردم می‌توانند چلوکباب کوبیده با گوشت گوزن و آهو هم بخورند. سازمانی که نامش حفاظت از محیط زیست است دستپخت خوشمزه‌ای دارد و در راستای خدمت به مردم هر روز طرح‌های خوشمزه‌ای ارائه می‌کند.

به گزارش آوای نشاط یکی از مراکز تکثیر و پرورش وحوش در استان یزد هم علاوه بر عرضه چارپایان به صورت زنده و ذبح شده، رستورانی را برای عرضه گوشت وحوشی که پرورش می‌دهد راه‌اندازی کرده که منوی ماه گذشته آن را در ادامه مشاهده می‌کنید:

چلوکباب کوبیده با گوشت آهو در منوی یک رستوران

انتهای پیام/

منبع: تسنیم
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: