کد خبر: ۱۸۸۸۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴

سارقان حرفه‌ای در شاهرود دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شاهرود از دستگیری سه سارق حرفه‌ای سیم و کابل برق توسط مأموران پاسگاه بخش بسطام خبر داد و گفت: این افراد به مراجع قضایی تحویل شدند.

به گزارش آوای نشاط سرهنگ سید مجتبی اشرفی در جمع خبرنگاران هم‌زمان با ظهر پنج‌شنبه از دستگیری سارقان سیم و کابل و تجهیزات برق بخش بسطام خبر داد و بیان کرد: این افراد مبادرت به سرقت تجهیزات می‌کردند که با روئیت گشت پاسگاه بخش بسطام با یک دستگاه موتورسیکلت و خودرو شخصی متواری شدند.

وی بابیان اینکه عملیات تعقیب و گریز این سارقان ساعت دو بامداد پنج‌شنبه آغاز شد، تأکید کرد: در این عملیات شلیک پلیس به‌قصد لاستیک‌ها خودرو باعث متوقف شدن آن شد و افراد خاطی دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شاهرود گفت: فرد سوم نیز هنگامی‌که قصد متواری شدن به شهرستان مجاور را داشت، دستگیر و به چنگ قانون افتاد.

اشرفی با بیان اینکه این سارقان ۲۷فقره سرقت سیم و کابل داشتند، گفت: پرونده این متخلفان در دستگاه قضا گشوده شده است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
منبع: مهر
برچسب ها: سارق ، سرقت ، پلیس ، آوی نشاط ، شاهرود
نظرات بینندگان