کد خبر: ۱۹۵۰۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۷

ژاپن برای خرید نفت ایران آماده میشود

وزیر بازرگانی ژاپن گفت پس از دریافت معافیت از تحریم های آمریکا علیه ایران، خریداران ژاپنی نفت خام ایران برای از سرگیری واردات از جمهوری اسلامی آماده می شوند .

به گزارش آوای نشاط هیروشیکی سکو، وزیر بازرگانی ژاپن گفت پس از دریافت معافیت از تحریم های آمریکا خریداران ژاپنی نفت خام ایران برای از سرگیری واردات از جمهوری اسلامی آماده می شوند .

آمریکا برای معاف کردن ژاپن از تحریمها، به عرضه این انرژی اصلی و تأثیر آن بر شرکتهای ژاپنی توجه کرد. سکو اضافه کرد که ژاپن به تبادل نظر نزدیک آمریکا ادامه خواهد داد.

او گفت:« بستگی به نظر شرکت های خصوصی دارد ولی بر اساس این تصمیم، شرکت‌های ژاپنی احتمالا برای از سرگیری واردات نفت خام ایران آماده می‌شوند» .

دکو در پاسخ به این سوال که آیا کاهش واردات لازم است گفت من نمی‌توانم در مورد مقدار واردات نفت نظری بدهم .

او همچنین در مورد صفر کردن واردات از ایران پس از انقضای دوره 180 روزه این معافیت نظری نداد و گفت این مسئله به مذاکرات آینده بین دو کشور بستگی دارد .

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
منبع: تسنیم
برچسب ها: ژاپن ، نفت ، تحریم ، آوای نشاط
نظرات بینندگان