|
به گزارش آوای نشاط طبق این تفاهمنامه که به امضای دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت، حمید محمدی رییس سازمان حج و زیارت و محمدرضا فقیهی رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان رسیده است، هر دانشجو برای اعزام هوایی به عتبات عالیات از ۳۰ میلیون ریال و برای اعزام زمینی از ۲۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه این بانک بهره مند خواهد شد.
بر اساس این گزارش، مدت بازپرداخت تسهیلات مذکور، ۱۸ ماه درنظر گرفته شده است.
دکتر محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضا و تبادل این تفاهمنامه، با تبریک آغاز هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص)، اظهار داشت: خدا را شاکریم که باز هم این توفیق را به بانک ملت اعطا کرد که در کار معنوی اعزام دانشجویان به عتبات عالیات مشارکت داشته باشد و با ارائه خدمات به زائران، از خیر و برکت این کار بزرگ بهره مند شود.
وی با بیان این نکته که بانک ملت به این کار معنوی، فراتر از وظیفه نگاه می کند، اعطای تسهیلات برای اعزام دانشجویان به عتبات را دارای خیر و برکت دنیوی و اخروی خواند و ادامه داد: ما اثرات این کار ارزشمند را بارها در کار خود مشاهده کرده ایم و با افتخار آن را ادامه می دهیم.
مدیرعامل بانک ملت، تاکید کرد: ما با اعطای این تسهیلات، نه تنها منتی بر سر دانشجویان نداریم بلکه از آنان بابت اعطای این فرصت بزرگ خدمتگزاری، قدردانی می کنیم و در این راستا از هیچ کاری که باعث تسریع در انجام این مهم شود، دریغ نخواهیم کرد.
وی با اشاره به شروع ثبت نام عمره مفرده دانشگاهیان در بانک ملت از سال ۱۳۸۶ ، گفت: در این راستا، این بانک بیش از ۱۵۰ هزار فقره تسهیلات به مبلغ بیش از ۱.۱۰۰ میلیارد ریال را به دانشگاهیان، دانش آموزان و طلاب برای اعزام به سفر عمره اعطا کرده است.
دکتر بیگدلی در عین حال از آغاز ثبت نام دانشگاهیان برای اعزام به عتبات عالیات در بانک ملت از سال ۱۳۹۵ یادآور شد: در این زمینه نیز در سال های ۹۵، ۹۶ و ۹۷ بالغ بر ۴۲ هزار فقره تسهیلات به مبلغ بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال در قالب عقد قرض الحسنه اعطا شده است.
به گفته وی، در کنار این تسهیلات، بانک ملت نسبت به تهیه و تحویل بسته های اقلام فرهنگی شامل چادر، پیراهن، کتب ادعیه، کیف حمایل، مفاتیح، سی دی مناجات و سجاده طبق نظر ستاد عمره و عتبات عالیات با بودجه ای بالغ بر ۴۵ میلیارد ریال اقدام کرده است.
وی با اشاره به افزایش مبلغ تسهیلات اعطایی به دانشجویان در سال جاری برای اعزام به عتبات، گفت: تسهیلات ۲۰ میلیون ریالی برای اعزام زمینی و تسهیلات ۳۰ میلیون ریالی برای اعزام هوایی به عتبات، به شعب بانک ملت ابلاغ و اجرایی شده است و اعطای این تسهیلات با عشق و افتخار در این بانک صورت می گیرد.
حمید محمدی، رییس سازمان حج و زیارت نیز در سخنانی با اشاره به این نکته که هدف از انعقاد تفاهمنامه با بانک ملت، تسهیل زمینه های حضور دانشگاهیان در عتبات عالیات است، اظهار داشت: این کار چندسالی است که شروع شده و بانک ملت نقش برجسته ای را در این زمینه داشته و به لحاظ مالی، این بستر را فراهم کرده است تا از طریق تسهیلات ویژه، از زیارت معنوی عتبات، بهره مند شوند.
وی افزود: در حالی که قاعدتا یک بنگاه اقتصادی مانند بانک باید در پی مسائل اقتصادی و کسب سود باشد، بانک ملت در کنار انجام وظایف اصلی خود، به دلیل بهره مندی از برکت و ارزش این کار فرهنگی و معنوی ماندگار، به اعطای تسهیلات قرض الحسنه برای اعزام دانشجویان به عتبات روی آورده و در این زمینه پیشقدم شده است.
به گفته وی، خوشبختانه اعطای این تسهیلات در شعب بانک ملت نیز به سهولت انجام شده است که جای قدردانی دارد.
حجت الاسلام محمدرضا فقیهی، رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نیز با اشاره به وجود ۲۵۰۰ مرکز آموزش عالی و تحصیل بیش از ۴.۵ میلیون دانشجو در آنها، اظهار داشت: اگر کمک های مالی و خدمات فرهنگی بانک ملت نبود نمی توانستیم در سال گذشته، بیش از ۲۲.۸۰۰ نفر را به عتبات اعزام کنیم.
وی افزود: ۱۴ هزار نفر از این افراد یعنی بیش از ۶۰ درصد کل اعزام شوندگان، با تسهیلات بانک ملت این امکان را پیدا کرده اند که موهبتی ارزشمند برای بانک ملت محسوب می شود.
فقیهی با اشاره به این نکته که تاکنون مشکل جدی در این زمینه با بانک ملت نداشته ایم، یادآور شد: اگر هم مشکلی وجود داشته با مساعدت مسوولان بانک، به سرعت رفع شده است.
انتهای پیام/