کد خبر: ۲۳۰۷۷
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۸
لاریجانی خبر داد :

دستور به کمیسیون آموزش برای حل مشکل بورسیه‌ها

رئیس‌مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم درباره بورسیه‌ها، گفت: حتما از کمیسیون آموزش و تحقیقات می‌خواهم که این موضوع را پیگیری کند.

به گزارش آوای نشاط علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز(دوشنبه، 12 آذر) در نشست خبری با خبرنگاران، به پرسش خبرنگاری درباره مشکل بورسیه‌ها پاسخ داد.

سؤال: چند وقت پیش مسئله بورسیه‌ها از مجلس آغاز شد و بعضی از نمایندگان هم این موضوع را مطرح کردند و یک سری موضوعاتی پیش آمد که برخی از دانشجویانی که حتی نخبگان کشور بودند، از تحصیل باز ماندند، اخیرا هم یک سری از دانشجویان به دیوان عدالت ادرای شکایت کردند و به نفع آنها حکم داد، اما با توجه به اینکه این حکم وجود دارد، اما برخی از مسئولین با شعبده‌بازی‌های سیاسی که دارند، مانع اجرای حکم می‌شوند، یک سری بحث‌های سیاسی در وزارت علوم گفته می‌شود که وجود دارد و یا در بخش دانشگاه‌ها، با توجه به اینکه این موضوع از مجلس شروع شد، آیا نمی‌خواهد از اهرم فشار استفاده، بخواهد این مشکل حل شود و آن دانشجویان برگردند به دانشگاه‌ها، بالاخره باری هم به دوش مجلس است".

لاریجانی: تا جایی که بنده مشکل بسیاری از آنها حل شده، ممکن است مشکل برخی حل نشده باشد که شما می‌دانید و دیوان عدالت نظر داده است، حتما از کمیسیون آموزش و تحقیقات می‌خواهم که این موضوع را پیگیری کند و اگر مطابق قانون کار انجام شده باشد، مشکل‌شان را حل کند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
منبع: تسنیم
نظرات بینندگان