|
به گزارش آوای نشاط، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به خطرات استفاده از ذرت دام برای انسان گفت: به طور کلی انواع چیپس و پفک غذایی ناسالم به شمار رفته و این موضوع به ویژه در کودکان سلامت آنها را به خطر میاندازد.
مرتضی صفوی متخصص تغذیه، در ارتباط با استفاده از ذرت دام در تهیه چیپس و پفک و تخلفات انجام گرفته در این زمینه که میتواند سلامت افراد را تهدید کند، گفت: ذرت دامی استانداردهای لازم برای سلامت دام را داشته و نباید برای انسان استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه دقت در ارتباط با خوراک انسانی و استانداردهای لازم بسیار باید بالاتر از خوراک دام باشد، گفت: بیتوجهی به این مسئله سبب آسیب به جسم انسان میشود چرا که دام مقاومت بیشتری در مقابل آلودگیهای مختلف دارد.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: بسیاری از آلودگیهای محیطی اعم از ظاهری و غیرظاهری، ساده و غیر ساده ممکن است سبب آسیب به دام نشود ولی در انسان سیستم ایمنی را درگیر میسازد و به راحتی میتواند سبب ایجاد اختلال در بدن فرد شود.
صفوی گفت: این مسئله میتواند بیماریهای دستگاه ایمنی و گوارشی را برای انسان به همراه داشته باشد و باید این مسئله مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل سابق دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مصرف چیپس و پفک به دلیل اینکه در تهیه آن از نمک و روغن زیاد استفاده میشود و این مواد با درجه حرارت بسیار بالا تولید میشوند، زمینهساز ابتلا به بیماریهای قلبی، سرطان و پرفشاری خون است و اساساً چیپس و پفک ماده غذایی ناسالم به شمار میروند.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مصرف چیپس و پفک در کودکان بسیار آسیبزا بوده، ذائقه آنها را شور کرده و کودکان با مصرف چیپس و پفک عادت به استفاده از غذاهای شور میکنند و این موضوع در آینده آنها را در معرض ابتلا به بیماریهای مختلف از جمله پرفشاری خون قرار میدهند.