کد خبر: ۳۰۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳
رئیس پلیس راه کشور از جان باختن ۷۶ نفر در ۳ روز گذشته در حوادث جاده ای کشور خبر داد.

به گزارش آوای نشاط، به نقل از صدا و سیما، سردار حمیدی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: حدود هزار و ۶۰۰ نفر نیز در این حوادث مصدوم شدند.
وی گفت: از نظر تعداد تلفات جاده‌ای آمار بهتری از میانگین جهانی و کشورهای آسیایی داریم اما با کشورهای پیشرفته فاصله داریم.
رئیس پلیس راه افزود: اصلاح زیرساخت‌ها، نظارت و کنترل، اطلاع رسانی و تجهیز جاده‌ها به سامانه‌های کنترلی از جمله اقدامات کاهش تلفات جاده‌ای هستند.
سردار حمیدی گفت: با توجه به انسدادهای مقطعی جاده‌های کشور مردم پیش از سفر از وضع راه‌ها اطلاع کسب کنند.
مهران قربانی معاون حمل و نقل سازمان راهداری نیز در این برنامه با بیان اینکه نقاط حادثه خیز جاده‌های کشور شناسایی و مقدمات ایمن سازی آنها انجام شده است گفت: در سال گذشته بیش از ۵۰۰ نقطه حادثه خیز جاده‌ای بهبود یافت.
وی افزود: بیش از ۵۰ درصد اتوبوس‌های سامانه حمل و نقل عمومی مجهز به سامانه FMS شده اند که اطلاعات ناوگان را به صورت هوشمند دریافت می‌کنند و به راننده در صورت بروز نقص فنی هشدار می‌دهند.
قربانی گفت: اگر راننده پس از یک روز به علامت‌های این سامانه توجه نکند پلیس راه آن را متوقف خواهد کرد.
وی افزود: اگر مدیریت تقاضای سفر از وسایل نقلیه شخصی به ناوگان حمل و نقل عمومی نداشته باشیم سفرها با خودروهای شخصی و در پی آن تعداد سوانح جاده‌ای افزایش می‌یابد.
قربانی گفت: با توجه به اینکه در دو سال گذشته به طور میانگین افزایش تردد جاده‌ای ۱۰ درصد افزایش یافته اما سوانح جاده‌ای ۱ و نیم درصد رشد کرده است.
وی افزود: اگر به جای خودروی شخصی از اتوبوس برای سفر استفاده کنیم ۵ برابر ایمنی سفر افزایش می‌یابد.
قربانی گفت: برای افزایش استفاده از ناوگان عمومی افزون بر مدیریت قیمت سوخت باید ناوگان حمل و نقل عمومی توسعه یابد.
ولی تیموری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی نیز گفت: برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری در مناطق مختلف کشور باید ابتدا با اطلاع رسانی تقاضای سفر به مناطق گردشگری تحریک شود.
وی افزود: بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ طرح گردشگری در سراسر کشور در حال اجراست.
تیموری با بیان اینکه گردشگران بر اساس نظرسنجی‌ها از امکانات گردشگری رضایت نسبی دارند گفت: برای سفر باید فرهنگ سازی شود و تردد را در سفرها به توقف تبدیل کنیم.
وی افزود: تلفن ۰۹۶۲۹ سازمان میراث فرهنگی آماده دریافت گزارش‌ها و شکایات مردمی است.
رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی نیز گفت: در ۲۱ روز گذشته این سازمان در طرح نوروزی خود تمرکز نظارت را بر خرید عید مردم گذاشته بود اما از امروز تمرکز سازمان تعزیرات حکومتی بر هتل‌ها، مسافرخانه‌ها، رستوران‌ها و مراکز گردشگری و تفریحی است و این طرح تا ۱۷ فروردین ادامه دارد.
وی افزود: در ۲۱ روز گذشته ۲ هزار و ۶۷۱ گروه گشت مشترک با همکاری مراجع ذی صلاح داشته ایم که ۱۱ هزار و ۳۸۵ مورد بازرسی انجام شد.
رایگانی گفت: در این بازرسی‌ها ۴ هزار و ۹۲۰ واحد صنفی تخلف داشتند و با توجه به رویکرد پیشگیرانه سازمان تعزیرات حکومتی به ۲ هزار و ۷۰۳ واحد صنفی تذکر دادیم.
وی افزود: ۳ هزار و ۷۶۲ واحد صنفی نیز تخلف نداشتند.
رایگانی گفت: ۳ هزار و ۴۸۵ پرونده برای متخلفان در طرح نوروزی سازمان تعزیرات تشکیل شده است و آنها به پرداخت ۱۰۱ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.
وی افزود: سامانه ۱۲۴ و ۱۳۵ و پایگاه اینترنتی "۱۳۵ دات آی آر" آماده دریافت گزارش‌ها و شکایت‌های مردمی است.
احمد حسین زادگان استاندار مازندران نیز در این برنامه گفت: میزان بارندگی اخیر استان مازندران ۱۴۰ میلی متر بود و برف کم سابقه‌ای در ارتفاعات این استان بارید که موجب سیلاب و آبگرفتگی معابر استان مازندران شد.
وی با بیان اینکه در غرب استان مازندران مشکلی وجود ندارد افزود: در ۱۲ شهرستان این استان ۱ میلیون نفر درگیر سیلاب بوده اند و خسارات زیادی به کشاورزان و باغداران وارد شده است.
حسین زادگان گفت: در چند روز آینده مشکلات سیلاب در شهرها رفع می‌شود اما در برخی مناطق روستایی به زمان بیشتری نیاز است.
وی افزود: آمادگی میزبانی مسافران نوروزی را داریم.
حسین زادگان گفت: به سیل زدگان ۲ میلیون تومان کمک هزینه معیشتی و ۲ میلیون تومان کمک هزینه بازسازی پرداخت می‌شود.
مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر نیز در این برنامه گفت: به ۱۰ شهر استان گلستان هشدار سیلاب و آبگرفتگی داده شد و ۴ روستای این استان تخلیه شده اند.
وی افزود: شب گذشته ۸ محور در استان سمنان بارندگی داشتند که ۳ هزار و ۳۰۰ نفر را در این محورها اسکان اضطراری دادیم و اکنون مشکل خاصی در این محورها وجود ندارد.
سلیمی گفت: ۵۵۹ پایگاه هلال احمر در سراسر کشور برای اسکان اضطراری مسافران نوروزی پیش بینی شده است.
محمدحسین فروزان معاون هماهنگی زائران استان خراسان رضوی گفت: در ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان رضوی برای اسکان زائران ۲۲۵ هتل، ۳۰۵ هتل آپارتمان، ۳۹۵ مسافرخانه، ۷۰۰ خانه مسافر و ۷۸ واحد حسینیه‌هایی که سوئیت دارند و ۱۲ هزار کلاس درس برای اقامت مسافران در نظر گرفته شده است.
وی افزود: ستاد اجرایی خدمات سفر استان خراسان رضوی امکان اقامت شبانه ۵۰۰ هزار نفر را در مشهد فراهم کرده است.
فروزان گفت: ۱۴۶ سیاه چادر توسط عشایر در ۶ محور ورودی مشهد و در کیلومتر ۳۰ این محورها استراحتگاه برای زائران برپا شده است.
وی افزود: ستاد اجرایی خدمات سفر این استان در خیابان طبرسی «۳» شهر مقدس مشهد و با حضور نمایندگان همه دستگاه‌ها شبانه روزی به زائران خدمت رسانی می‌کنند.

انتهای پیام/

 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: