|
به گزارش آوای نشاط، مجتبی جمالی صبح امروز در جمع دستگاههای امدادرسان استان گلستان اظهار کرد: سیلاب در گلستان ابعاد مختلفی داشت و بخشهای مختلف اعم از راهها، اراضی کشاورزی، منازل مسکونی و ... را تحت تأثیر قرار داده است.
وی با بیان اینکه خسارت سیلاب به اراضی کشاورزی استان گلستان گسترده بود، افزود: برآوردهای اولیه نشان میدهد حدود یک سوم اراضی کشاورزی و محصولات زراعی و باغی استان گلستان معادل 140 هزار هکتار تحت تأثیر سیلاب اخیر بوده و دچار خسارت شدند.
مدیرکل مدیریت بحران گلستان با بیان اینکه تقریباً همه شهرهای استان در سیل اخیر دچار آبگرفتگی شدند، بیان کرد: سیلاب علاوهبر بخشهای شهری، بخشهای روستایی را نیز نشانه گرفته و به منازل مسکونی خسارت وارد کرده گرچه خسارتهای این بخش جزیی بوده اما آمار منازل مسکونی خسارتدیده زیاد بوده است.
جمالی با بیان اینکه سیلاب اخیر موجب تخریب بخش زیادی از جادههای استان گلستان شد، ابراز کرد: یکی از موضوعاتی که در سیلاب اخیر در مناطق کوهستانی به طور گسترده رقم خورد ریزش کوه، رانش و آسیب به جادهها بوده است.
وی با بیان اینکه مسیرهای مختلف اعم از خوشییلاق، محور مینودشت، گالیکش، رامیان و ... بهدلیل حجم بالای بارندگیها دچار رانش شدند، گفت: مسیر خوشییلاق که در سیلاب اخیر مسدود شده بود به صورت جزیی بازگشایی شد اما هنوز به راحتی قابل تردد نیست و مسیر توسکستان نیز امروز بازگشایی شده که البته این بازگشایی عادی نیست و عبور و مرورهای اضطراری در حال انجام است.
*قطعی برق 30 روستای گلستان بر اثر سیلاب
مدیرکل مدیریت بحران گلستان با بیان اینکه در سیلاب اخیر بسیاری از راههای روستایی مسدود شده بود که با همکاری نیروهای راهداری و کمک سایر بخشها، بخش اعظمی از آن بازگشایی شده است، اذعان کرد: سیلاب موجب قطعی برق، آب و تلفن شده و براساس آخرین آمار، قطعی برق در 80 روستای سیلزده گلستان به حدود 30 روستا رسیده و بخش عمدهای از مشکل قطعی حل شده است.
جمالی با بیان اینکه حدود 55 روستای استان گلستان با مشکل قطعی آب مواجهاند، با اشاره به میزان خسارتهای ناشی از سیل متذکر شد: برآورد خسارت ناشی از سیل هنوز قطعی نیست و برآوردهایی که تاکنون اعلام شده اولیه است.
وی در پایان تأکید کرد: متأسفانه تاکنون دو گلستانی بر اثر سیلاب جان باختند.
انتهای پیام/