کد خبر: ۳۱۰۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۵
مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان:

هیچ‌کس در منطقه پلدختر در محاصره سیل نیست/ اعزام ۶ فروند بالگرد به منطقه

رئیس سازمان امداد و نجات با اعلام اینکه هیچ‌کس در منطقه پلدختر در محاصره سیل نیست، گفت:‌‌۶ فروند بالگرد و ۲۷ تیم ارزیاب به منطقه حادثه‌دیده اعزام شده است.

به گزارش آوای نشاط، مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات در ارتباط با آخرین روند امدادرسانی به آسیب‌دیدگان سیل در منطقه پلدختر لرستان، اظهار داشت: ۲۷ تیم ارزیاب شب گذشته به مناطق حادثه‌دیده اعزام شدند و امروز نیز ۶ فروند بالگرد به منطقه پلدختر اعزام شد. 

وی افزود: خوشبختانه هیچ کس در حال حاضر در منطقه پلدختر در محاصره سیل نیست و آب در منطقه فروکش کرده است. 

رئیس سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: مواد غذایی و اقلام زیستی مورد نیاز از راه هوایی انتقال یافته و مسیرهای زمینی نیز در حال تلاش جهت بازگشایی است. 

سلیمی گفت: استان‌های معین همچون اصفهان، بوشهر و خوزستان نیز تمهیدات لازم را جهت کمک‌رسانی پیش‌بینی کرده و آمادگی لازم وجود دارد. 

وی اظهار داشت: خوشبختانه سیل در منطقه پلدختر خسارت جانی نداشته و این در حالی است که ظاهرا خسارت‌های مالی زیادی در این زمینه حاصل شده است. 

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر:
منبع: فارس
برچسب ها: آوای نشاط ، پلدختر ، سیل
نظرات بینندگان