|
به گزارش آوای نشاط، آیا تا به حال احساس کرده اید که قلب شما تپش بالایی دارد یا تکان خوردن آن خیلی سریعتر از حد طبیعی است؟ و ممکن است این احاسس را تجربه کرده باشید که قلبتان گویی می خواهد از سینه بیرون بزند و احساس خستگی قلب داشته باشید، هر چند که این عارضه فقط چند ثانیه طول بکشد و در هر زمان ودر حال حرکت، نشستن یا دراز کشیدن رخ دهد.
خبر خوب این است که همه موارد تپش قلب بدان معنی نیست که یک بیماری قلبی دارید.
علل شایع تپش قلب عبارتند از:
استرس
برخی بیماری ها و کمبودها در بدن
کم آبی
تمرین
بارداری
کافئین
داروهای خاص
داروهای غیر مجاز
مصرف توتون و تنباکو
ما به شما چند راه کنترل تپش قلب در خانه را معرفی می کنیم که از شر این عارضه در زمان بروز خلاص شوید.
استرس می تواند باعث افزایش یضربان قلب شود زیرا استرس و هیجان می تواند موجب افزایش آدرنالین شما شود به همین دلیل مدیریت استرس از طریق آرامش به درمان تپش قلب کمک می کند و ورزش های تای چی و یوگا بسیار موثر هستند.
برای تکنیک آرام بخش سعی کنید از طریق بینی خود نفس بکشید و سپس از بازدم را از دهان خود خارج و تا احساس کامل آرامش آن را تکرار کنید.
دوش آب سرد، شست وشوی آب سرد یا استفاده از حوله خنک یا پک یخ نیز به آرامش و کاهش پش قلب کمک می کند.
از دست دادن آب بدن می تواند باعث ضربان قلب شود، بنابراین وقتی که آب بدن شما کم می شود خون شما می تواند غلیظ تر شود واین می تواند میزان ضربان قلب را افزایش دهد و به طور بالقوه منجر به تپش قلب شود.
اگر احساس می کنید پالس ضربان قلب شما بالا رفته و ادرار شما زرد تیره است، برای جلوگیری از فشار خون بالا، مایعات بیشتری بنوشید.
الکترولیت ها به حرکت سیگنال های الکتریکی بدن شما کمک می کنند، برخی از الکترولیت ها مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم و سدیم که می توانند به سلامت قلب شما کمک کنند.
اکثر این الکترولیتها از مواد غذایی به دست می آیند. آووکادو، موز، سیب زمینی شیرین و اسفناج منابع عالی پتاسیم هستند، برای افزایش کلسیم، سبزیجات برگ سبز و محصولات لبنی بیشتری مصرف کنید، سبزیجات برگ سبز تیره نیز یک منبع عالی از منیزیم هستند، اکثر مردم سدیم خود را با مصرف غذاهای بسته بندی شده تامین می کنند.
مکمل ها ممکن است به حفظ تعادل الکترولیتی شما کمک کنند، اما قبل از مصرف مکمل جدید، با پزشک خود صحبت کنید.
مواد زیادی وجود دارد که ممکن است موجب ضربان قلب شما می شود.
نوشیدنی های کافئین دار
توتون و تنباکو
مصرف الکل
داروهای سرماخوردگی
داروهای سرکوب گر اشتها
داروهای مورد استفاده برای درمان بیماری های روانی
داروهای درمان فشار خون بالا
به هر حال اگر مدام تپش قلب دارید بهتر است به یک پزشک مراجعه کنید تا با بررسی سابقه پزشکی، معاینه فیزییکی و بررسی اروهای مصرفی پزشک علل آن را تشخیص دهد و در مواردی پزشک عمومی شما را به متخصص قلب برای بررسی دقیق تر ارجاع می دهد.
انتهای پیام/