کد خبر: ۳۲۵۳۷
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷
نماینده قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه‌شمالی در مجلس شورای از استخدام 67 هزار حق‌التدریسی‌ها در مهر‌ماه 1398 در آموزش و پروش خبر داد.

به گزارش آوای نشاط، سید‌علی ادیانی صبح امروز در جمع مدیران ادارات و نهاد‌های سوادکوه، اظهار کرد: طرح استخدام حق‌التدریسی‌ها را با استناد به قانون مجلس هشتم در شهریور 97 اصلاحیه زدیم که در صحن علنی مجلس مصوب شد و امسال 67 هزار نفر از حق‌التدریسی‌ها استخدام و جذب آموزش و پرورش می‌شوند.

وی با بیان اینکه 4 استان در موضوع آموزش و پرورش از دهه 1370 بسیار بد و ناعادلانه عمل کردند و پیش‌دبستانی از 1386 به بعد کد‌دار می‌شود و بر طبق قول وزیر در مهر‌ماه 1398 کد پرسنلی پیش‌دبستانی صادر و جذب می‌شوند.

* محیط زیست در برخی موارد کشور را قفل می‌کند

نماینده قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه‌شمالی در مجلس شورای اسلامی، همکاری و همراهی در سیل اخیر را نمایش فرهنگ غنی ایرانی در چارچوب نگاه دینی و انقلابی توصیف کرد.

ادیانی با بیان اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فاقد تریبون هستند و در مجلس هم تریبون آنها، قرعه‌کشی است، افزود: نماینده مجلس باید برابر قانون اساسی در 3 حوزه قانون‌گذاری، نظارت و کمک به کشور در ایجاد ظرفیت‌های جدید برای توسعه به مردم گزارش دهد و 364 مورد اظهار نظر در صحن علنی مجلس دارم که در کارنامه هیچ نماینده استان بعد از انقلاب در مجلس شورای اسلامی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه می‌توان به رئیس جمهور و وزرا  تذکر داد و سؤال پرسید و طرح تفحص به دستگاه‌های دولتی است و استیضاح هم از اهرم‌های نظارتی ما است، خاطر نشان کرد: سؤال از رئیس جمهور به همراه 82 نفر داشتم و تحقیق و تفحص از سازمان حفاظت زیست که طراح آن من و 17 نماینده بودیم و معتقدیم که سازمان محیط زیست در برخی موارد کشور را قفل می‌کند و کک‌سازی نمونه آن است که مجوز زیست محیطی کک‌سازی سوادکوه صادر شده بود.

ادیانی، تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی‌سازی و صندوق ذخیره فرهنگیان که 12 هزار میلیارد تومان پول معلم را بالا کشیدند والبته آن‌ور آب نرفت و متخلفین در زندان هستند، اظهار کرد: چند فعالیت را در ظرفیت‌سازی انجام دادم که به عنوان نماینده برای ظرفیت‌سازی انجام دادیم که برای اولین بار مطالعه و اجرای فاضلاب شهری در شهر الاشت، پل‌سفید، زیراب، شیر‌گاه و کیا‌کلا دارای ردیف بودجه‌ای شد و اعضای شورا‌ها و شهرداران شهر‌ها و فرماندار شهرستان این قانون را پیگیری کنند.

نماینده قائم‌شهر و سوادکوه در مجلی شورای اسلامی با اشاره به اینکه 2 سال و 3 ماه قبل با وزیر وقت نیرو صحبت کردیم که برای تعیین حریم رودخانه برای زیراب و کیا‌کلا پیگیری کردیم که محدوده حریم رودخانه تعیین و مشاور کارش را به اتمام رساند و آگهی روزنامه شد و مشاوران برای سایر کار‌ها در حال فعالیت هستند، افزود: 3 ماه قبل از عید 4 میلیارد تومان از وزیر نیرو برای مهندسی رودخانه تلار و سیاهرود پول گرفته شد که بخشی از همان پول برای ایمن‌سازی در حال انجام است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه چیزی با نام نبود بودجه برای گازرسانی نداریم و بر طبق قول وزیر نفت در دهه سوم خرداد شاهد افتتاح گاز الاشت به عنوان نماد گازرسانی به دهستان ولو‌پی هستیم، بیان کرد: همه اماکن مسکونی و تجاری آسیب‌دیده سیل برای دو ماه به تأیید بنیاد مسکن رایگان است و علی الحساب صورت حساب صادر نمی‌شود.

ادیانی با اشاره به اینکه در بودجه 98 و بعد از سال‌ها، مطالعه و اجرای سد کسلیان که مصوبه هیات وزیران است و اگر سد موجود بود خسارت سیل به زیراب اتفاق نمی‌افتاد که سد کسلیان در ردیف بودجه‌ای قرار گرفت و سد کسلیان و سد آپن هم مصوبه هیأت وزیران داریم و تا الان هم انجام نشد و ضرر برای مردم بود و ساخت سد برای کشور ما مثل هوا لازم است و اگر سد آیت‌الله صالحی مازندران نبود، بخش‌هایی از بابل و بابلسر در سیل خسارت می‌دید.

*جمع‌کردن بحران یک‌ماهه سوادکوه در 2 روز

فرماندار سوادکوه نیز با اشاره به اینکه ملتی هستیم که در شرایط سخت خودمان را نشان دادیم و در بحران سیل همه اغلب مدیران پای کار ایستادند و مدیریت کردند و از مدیران شهرستان تشکر می‌کنم و اندک مدیرانی که اصلا حضور پیدا نکردند و خوشایند نبود.

سعید یزدانی با بیان اینکه دیواره‌سازی شهر زیراب از آرزو‌ها بود و با دستور استاندار مازندران که در رودخانه تلار پر از ماشین‌های سنگین و فعالیت‌های مدیر بحران استان، قابل تقدیر بود، افزود: پیش‌بینی می‌شد که بحران سیل تا یک‌ماه جمع نمی‌شود و ما در 2 روز جمع کردیم و در روز سوم اعلام کردیم شهر زیراب از حالت بحران خارج شد و 6 کیلومتر دیواره‌سازی در زیراب در حال انجام است و باعث ایمن‌سازی شهر زیراب در کنار رودخانه می‌شود.

وی امام جمعه شهرستان و فرماندار را پایه انسجام و وحدت شهرستان ذکر و خاطر نشان کرد: امام جمعه پل‌سفید سوادکوه طلبه مبارز و انقلابی و شجاع بودند و در جلد 5 صفحه 12 اسناد ساواک از طلبه‌ای با نام آقای قربانی در منطقه کسلیان به عنوان فعال انقلابی یاد شد و برای ما ارزشمند است که قبل از انقلاب، انقلابی بودند.

فرماندار سوادکوه با بیان اینکه شهرداری‌ها پروانه ساختمان که کمیته بحران تصویب کند را صادر کنند و پاک‌سازی و شستشوی جاده‌ها در دستور کار اداره راهداری قرار دارد، بیان کرد: همه مدیران باید عضو کتابخانه عمومی باشند و هر ماه یک کتاب با ذکر نام اداره به کتابخانه اهدا کند.

یزدانی با بیان اینکه در منابر ماه رمضان 3 دقیقه درباره آسیب‌های اجتماعی صحبت شود از مدیرانی که در سیل اخیر فراتر از وظایف قانونی خود تلاش کردند، تقدیر کرد.

به گزارش فارس در این جلسه از مدیرعامل البرز مرکزی، مسؤول حراست البرز مرکزی، فرمانده سپاه شهرستان سوادکوه، مدیر ذغال شویی، مدیر خطوط انتقال لوله نفت شمال، مدیر کارخانه تراورس شیر گاه، امام جمعه موقت زیراب سوادکوه، شن و ماسه و مدیر‌کل راه آهن شمال بابت همکاری برای خدمت‌رسانی به سیل اخیر سوادکوه، تجلیل شدند.

*مبارزه با طاغوت جهانی

امام جمعه پل‌سفید سوادکوه نیز با اشاره به اینکه وظیفه و تبلیغ شرعی برای ما در دوران مبارزه با پهلوی بود و ما هم به وسع خود تلاش می‌کردیم، گفت: الان هم با طاغوت جهانی با رهبری مقام معظم رهبری در حال مبارزه هستیم و مبارزه با طاغوت را مانند نماز می‌دانیم.

حجت الاسلام حسن قربانی، افزود: مدیران یا نمایندگان اگر وظیفه خود را انجام می‌دهند، حقوق می‌گیرند و اگر فراتر از آن فعالیتی انجام دهند، قابل تقدیر است و در سیل اخیر، ستاد بحران شهرستان سوادکوه و مدیران به صورت شبانه‌روزی تلاش کردند.

*مشکل مکان دفن زباله

رئیس شورای شهر پل‌سفید نیز با اشاره به اینکه دغدغه‌های شهرداری‌ها و دهیاران و شورا‌ها موضوع زباله است، گفت: میزان زباله روستایی و شهری در 6 ماه اول ما 2 و نیم برابر می‌شود.

مهر‌علی قدیری افزود: 3 هزار متر در پل‌سفید برای مکان دفن زباله بود و سه بلوک را استفاده و 3 بلوک ماند و تجهیزات دفن زباله به شهرداری‌ها داده نشد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: