|
به گزارش آوای نشاط، دریادار حسین خانزادی شامگاه یکشنبه در نشست خبری افتتاحیه مسابقات نظامی ۲۰۱۹ روسیه در رشته غواصی عمق در جزیره کیش با اشاره به حضور کشورهایی از سه قاره آسیا، آفریقا و آمریکا در این رقابتها اظهار داشت: در این رقابتها کشورهای ایران، روسیه، سوریه، ونزوئلا، آفریقای جنوبی، سوریه و چین شرکت کرده و کشورهای اندونزی، پاکستان و آذربایجان به عنوان ناظر حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه مسابقات نظامیان جهان به ابتکار کشور روسیه و از ۱۱ سال پیش در ۱۷ رشته آغاز شده است، به حضور ایران در این مسابقات اشاره کرد و افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از ۳ سال پیش به این مسابقات ملحق شده و سه دوره است که در این مسابقات شرکت کرده و برای دومین دوره است که میزبانی این مسابقات را برعهده دارند.
امیر دریادار خانزادی با بیان اینکه دوره اول میزبانی ایران در نوشهر انجام شد، افزود: به دلیل شفاف نبودن آب بندر نوشهر، جزیره کیش با در نظر گرفتن ظرفیت ها و زیرساختهای مناسب همچنین شفافیت آب دریا برای دومین میزبانی ایران برگزیده شد.
وی با اشاره به قهرمانی ایران در رشته غواصی عمق در دوره قبل با اختلاف قابل توجه نسبت به دیگر تیم های حاضر در مسابقات، افزود: علاوه بر رشته جام و غواصی دریا که از سال های گذشته در مسابقات نظامی حضور داشتیم، امسال نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در دو رشته دربی دریا و اربابان سلاح نیز در مسابقات شرکت می کند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: مسابقات جام دریا در کشور آذربایجان، مسابقات دربی دریا و اربابان سلاح در روسیه و غواصی عمق در جزیره کیش برگزار می شود.
وی با بیان اینکه مسابقات غواصی عمق با حضور تیم ۱۰ نفره از جمهوری اسلامی از صبح فردا آغاز می شود، ادامه داد: دو فروند ناو موشکانداز نیروی دریایی ارتش، هفته گذشته به روسیه اعزام شدهاند؛ همچنین یک تکتیرانداز از جمهوری اسلامی در اربابان سلاح شرکت می کند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه این رقابت ها از روز گذشته به طور رسمی آغاز شد، افزود: رشته غواصی عمق نیز از امروز آغاز میشود. کشورهای دیگری از جمله هند و چین نیز در برخی رشتههای هوایی و زمینی میزبان این مسابقات هستند.
وی با اشاره به حضور جانشین فرمانده نیروی دریایی روسیه برای نظارت بر این مسابقات در جزیره کیش افزود: این موضوع نشاندهنده اهمیت این مسابقات برای مجموعه نظامیان و کشور روسیه است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره تاسیس دبیرخانه دائمی این رقابتها در جزیره کیش، اظهار کرد: قطعا برای برگزاری دورههای بعد، پیشبینیهایی صورت گرفته است؛ البته یک مجموعه دیگر به نام پنجگانه دریایی را هم مدنظر داریم که به دنبال اجرای آن هستیم.
وی در پایان این نشست در پاسخ به سوالات خبرنگاران حاضر در جلسه در خصوص رویدادهای منطقه در هفته های گذشته در خلیج فارس تاکید کرد: در منطقه اتفاقی نیفتاده و تنها تحکیم امنیت نیروی دریایی مطرح بوده است و نمایشی هم که کشورهای استکباری و در راس آنها آمریکا و انگلیس اجرا کردند، تنها یک بلوف بزرگ و یک اقدام فریبکارانه است که میخواهند نشان دهند منطقه فاقد امنیت است، در حالی که منطقه کاملا امن بوده و تلاش های آن ها برای ناایمن جلوه دادن منطقه بیهوده است.
دریادار خانزادی همچنین به برگزاری رزمایش مشترک ایران و روسیه اشاره کرد و افزود: در این رابطه هفته گذشته دیداری با فرمانده نیروی دریایی روسیه انجام شد و اولین موافقتنامه نظامی بین مجموعه نیروهای مسلح به نمایندگی بنده و فرمانده نیروی دریایی روسیه از طرف وزارت دفاع روسیه را امضاء کردیم.
وی در پایان افزود: به زودی طرح و برنامهریزی در این خصوص صورت خواهد پذیرفت و رزمایش در سال جاری انجام خواهد شد.
دریادار حسین خانزادی درباره الحاق ناو شکن دماوند به ناوگان نداجا گفت: ما امسال الحاق ناوشکن دماوند در ناوگان شمال نیروی دریایی را خواهیم داشت.
وی افزود: این ناوشکن به طور کامل احیا شده و این کار در مدت 18 ماه انجام شده است. تمامی ایراداتی که در نمونههای قبلی این ناوشکن وجود داشته در ناوشکن دماوند برطرف شده است. این ناوشکن به سامانههای راداری پیشرفتهای مجهز شده که دستیابی به اهداف دور دست را برای آن میسر میکند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: این ناوشکن به تسلیحات جدیدی مجهز شده و در حال پیشبینی برای تجهیز ناوشکن دماوند به سیلوهای پرتاب عمودی موشک هستیم.
دریادار خانزادی تصریح کرد: این روند در ناوگان جنوب نداجا هم در حال انجام است. ما امسال در ناوگان جنوب نداجا الحاق ناوشکن دنا و یک فروند ناو موشکانداز را خواهیم داشت به انضمام یک فروند ناو مین شکار جدیت تجهیزات نوین مین روزی در سطح و زیر سطح دریا مجهز است. علاوه بر این یک عامل کرافت را هم به صورت کاملا بومی ساختهایم که امیدواریم در هفت آذر شاهد الحاق این هاور کرافت هم باشیم.
انتهای پیام/