|
به گزارش آوای نشاط، خبرگزاری اسپوتنیک بامداد دوشنبه در تارنمای خود نوشت که در اردیبهشت ماه گذشته ماموران اف بی آی ساعت 6:30 صفحه به در خانه «مایکل مالوف» مقام پیشین پنتاگون در ایالت ویرجینیا رفته و او را تهدید کردهاند که در صورت شرکت مجدد در «کنفرانس افق نو» پیامدهایی در انتظار او خواهد بود.
مالوف سال گذشته به شهر مشهد سفر کرده و در این کنفرانس شرکت کرد و امسال نیز به این کنفرانس که در بیروت برگزار خواهد شد، دعوت شده است.
اف بی آی ماه گذشته نیز مامورانی را به خانه یکی دیگر از کارمندان پیشین پنتاگون به نام «اسکات ریکارد» که به عنوان مترجم در نیروی هوایی ارتش آمریکا و آژانس امنیت ملی این کشور فعالیت می کرده، فرستادهاند تا نسبت به شرکت در کنفرانس افق نو به او هشدار دهند.
«جی. مایکل اسپرینگمن» دیپلمات پیشین وزارت خارجه آمریکا فرد دیگری است که اف بی آی با وی تماس گرفته و خواستار ادای توضیحاتی درباره حضورش در این کنفرانس شده است اما اسپرینگمن تلفن را قطع کرده و پاسخ نداده است.
«ورنلیا راندال» نویسنده سیاهپوست کتاب «مردن در حین سیاه بودن» که در سال 2015 در کنفرانس افق نو شرکت کرده بود، مورد مراجعه ماموران اف بی آی قرار گرفته است.
وزارت خزانهداری آمریکا بهمن ماه سال گذشته با تحریم دستاندرکاران کنفرانس «افق نو»، حامد قشقاوی، غلامرضا منتظمی، نادر طالب زاده، زینب مهنا طالب زاده و محمد باقر شیرین به اتهام ارتباط با سازمان جنگ الکترونیک و دفاع سایبری سپاه به فهرست تحریمهای خود افزود.
وزارت خزانهداری آمریکا در بیانیهای مدعی شد که این سازمان ایرانی مقامات و پرسنل نظامی فعلی و پیشین آمریکا را به عنوان بخشی از کمپین مخرب سایبری برای به دست آوردن دسترسی و ترویج بدافزار در سیستم های کامپیوتری هدف قرار میدهد.
استیون منوچین وزیر خزانه داری آمریکا هم در این باره گفت: خزانه داری آمریکا سازمان افق نو را به دلیل حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تحریم می کند. این شرکت میزبان کنفرانسهای بین المللی بوده و شرایط را برای افسران اطلاعاتی ایران به منظور استخدام و جمعآوری اطلاعات از شرکت کنندگان فراهم می کرده است.
«نادر طالب زاده» فعال فرهنگی و از سازماندهندگان کنفرانس افق نو در واکنش به قرار گرفتن نام وی در فهرست تحریمهای وزارت خزانهداری آمریکا گفت: تحریم کنفرانس افق نو ورشکستگی آمریکا را نشان میدهد. این کنفرانس کارش دعوت از متفکرین غرب و شرق و از کشورهای آمریکا، اروپایی و روسیه و کشورهای شرقی بوده و نزدیک به 10 سال در حال برگزاری است و مهمانان آن آزادانه میتوانند به ایران بیایند و صحبت کنند.
وی افزود: این مهمانان همان صحبتهایی که در کنفرانس افق نو انجام دادند را هر روز با شبکههای مختلف بینالمللی انجام میدهند و صحبتهای آنها فرقی نکرده است. حساسیت بیش از حدی درباره کنفرانسی که در مشهد برگزار شده وجود داشت.
کنفرانس افق نو قرار است ماه آینده در بیروت برگزار شود.
انتهای پیام/