کد خبر: ۴۱۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
نتایج یک بررسی جدیدحاکی از آن است افرادی که غذاهای خانگی می‌خورند، از مواد شیمیایی که منجر به سرطان و ناباروی می‌شود در امان هستند.

به گزارش آوای نشاط، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است افرادی که غذاهای خانگی می‌خورند، از مواد شیمیایی که منجر به سرطان و ناباروی می‌شود در امان هستند. 

به گفته کارشناسان، مواد شیمیایی موسوم به polyfluoroalkyl و Per با علامت اختصاری (PFAS) نشان داده می‌شوند، در محصولات زیادی از جمله ظروف غذاهای فستفودی استفاده می‌شوند که قابل تجزیه هم نیستند. 

انباشت چنین مواد شیمیایی در بدن انسان منجر به بروز بیماری‌های مختلف از جمله انواع سرطان می‌شود. 

محققان آمریکایی که این پژوهش را انجام دادند تأکید می‌کنند، این مواد شیمیایی به وفور در  بسته بندی برخی محصولات مانند بسته بندی‌های فستفود و کیسه‌های پاپ کورن که در مایکروویو قرار دارند، یافت می‌شوند. 

مطالعات به خوبی نشان دادهاست، افرادی که بیشتر وعده‌های غذایی خود را درخانه طبخ می‌کنند، از خطر بیماری‌هایی که منجر به سرطان، ناباروری و مشکلات بهداشتی دیگر می‌شود، در امان هستند. 

 پخت و پز در خانه می‌تواند میزان قرار گرفتن در معرض «PFAS» را کاهش دهد و به افراد برای محافظت از خود  در مقابل برخی از سرطان‌ها و مشکلات تیروئید کمک کند.

انتهای پیام/ 

 
منبع: فارس
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: