کد خبر: ۴۳۳۴۵
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۱
در معاملات روز سه شنبه بازارهای ارزهای دیجیتالی، ارزش بیت کوین به ۶۵۵۸ دلار رسید که کمترین سطح ثبت شده برای این ارز محبوب دیجیتالی در طول شش ماه اخیر محسوب می‌شود.

به گزارش آوای نشاط، در معاملات روز سه شنبه بازارهای ارزهای دیجیتالی، ارزش بیت کوین به ۶۵۵۸ دلار رسید که کمترین سطح ثبت شده برای این ارز محبوب دیجیتالی در طول شش ماه اخیر محسوب می‌شود.

از اواخر ماه ژوئن که ارزش بیت کوین به اوج خود رسید، ارزش این ارز حدود یک سوم کاهش پیدا کرده است و این مساله باعث افزایش نگرانی‌ها از ریزش شدید بازار ارزهای دیجیتالی شده است.

به گفته فعالان بازارهای مالی، افزایش ریسک‌ها و تنش‌های جهانی باعث شده تا معامله‌گران تمایل بیش‌تری به خرید دارایی‌های امن نظیر طلا داشته باشند.

پس از تاکید رئیس جمهور چین بر اهمیت فناوری بلاک‌چین در آینده، ارزش بیت کوین برای مدت کوتاهی به بالای ۱۰ هزار دلار نیز رسید اما باقی ماندن مخالفت مقامات آمریکایی با فعالیت ارزهای دیجیتالی تا زمان مطمئن نبودن از نظارت پذیری آن ها و هم چنین تاخیر چین در راه‌اندازی ارزهای دیجیتال باعث شده تا بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتالی مجددا به سطوح بسیار پایینی برسند.

جف دورمان،  مدیر سرمایه گذاری در موسسه "آرکا" گفت: این یکی از بدترین هفته ها در تاریخ دارایی‌های دیجیتالی بود. بدون تزریق وجوه جدید، بازار به سرعت در حال کوچک شدن است.

علاوه بر بیت کوین ارزش دیگر ارزهای دیجیتالی نیز با سقوط‌های سنگینی همراه بود تا جایی که ارزش اتریوم با کاهش ۸.۶۵ درصدی به ۱۴۷.۲۸ دلار، ارزش بیت کوین کش با کاهش ۷.۶ درصدی به ۲۱۱.۹۳ دلار، ارزش لایت‌کوین با کاهش ۷.۰۳ درصدی به ۴۶.۵۴ دلار، ارزش استلار با کاهش ۵.۴۲ درصدی به ۰.۰۵۸ دلار، ارزش مونرو با کاهش ۱۰.۶۷ درصدی به ۵۱.۷۰ دلار، ارزش دش با کاهش ۳.۷۷ درصدی به ۵۰.۶۵ دلار و ارزش زد کش با کاهش ۷.۰۴ درصدی به ۲۷.۸۴ دلار رسید.

دورمان افزود: حجم معاملات در سطح پایینی باقی مانده و پول جدیدی نیز به بازار تزریق نشده است. به نظر می‌رسد در حال حاضر بازار ارزهای دیجیتالی قافیه را به بازار ارز و طلا باخته است. تا زمانی که تنش‌های ژئوپلتیکی و ریسک‌های موجود بر سر راه اقتصاد جهانی به میزان قابل توجهی باقی مانده باشد، نباید انتظار تغییر روند چشمگیری در بازار معاملات ارزهای دیجیتالی را داشته باشیم.

بیت کوین اواخر سال ۲۰۱۷ با ثبت رقم ۲۰ هزار دلاری به قله تاریخی خود رسیده بود اما در دو سال اخیر عملکرد ناامید کننده‌ای داشته است.

انتهای پیام/

 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: