به گزارش آوای نشاط، از دیروز رسانههای ضدانقلاب جهت تخریب ارکان های نظام جمهوری اسلامی وارد گود شدند. در این میان فعالیت خبرنگاران بی بی سی فارسی به طور خاص بسیار قابل توجه است.
در فضای شبکه های اجتماعی کارمندان بنگاه سخن پراکنی بی بی سی برای تهییج افکارعمومی دست به کار شدند و چندین توئیت علیه ارکان هان های مختلف کشورمان منتشر کردند و به برانگیختن افکارعمومی برای برگزاری اعتراضات پرداختند.
در همین رابطه، یکی از کارکنان بی بی سی فارسی در توئیتی فراخوانی برای تجمع مقابل سفارت ایران در لندن صادر کرد.
وی که با انتقاد افکارعمومی مواجه شد که این سه روز کجا بوده اند و از کجا باید باور کنیم که این اشک تمساحهای آنان فقط عقده گشایی سیاسی نیست، مجبور به حذف توئیت خود شد. وی توئیت دیگری منتشر و مطرح کرد این فراخوان را در روزهای دیگر صادر خواهد کرد.
از سوی دیگر فرناز قاضی زاده مجری بی بی سی فارسی نیز در چند توئیت به شبهه افکنی درباره این موضوع پرداخت و سعی کرد فضای افکارعمومی را آشفته تر سازد. وی در توئیتی که حاکی از ذوق زدگی است تجمع در مقابل دانشگاه امیر کبیر را با فتنه های سال 78 و 88 مقایسه کرد و آنرا از جنس همین اغتشاشات دانست.
همینطور برخی دیگر از کارکنان بی بی سی فارسی نیز به طور میدانی به میدان آمدند تا شاید تجمعاتی را لیدری کنند اما در این میان حضور سفیر انگلیس در بطن میدان بسیار قابل تامل است. رسانه ها و کارکنان انگلیس که سعی می کردند خود را همیشه بی طرف نشان دهند این روزها حتی به صورت میدانی پای کار ایجاد اعتراض علیه نظام اسلامی آمده اند.
به نظر می رسد دستور العمل بی بی سی فارسی تغییر کرده است. به نظر می رسد این رسانه سعی می کند در رقابت با تلویزیون های ضدانقلاب دیگر از جمله تلویزیون سعودی ایران اینتر نشنال خود را دوباره مطرح کند.
انتهای پیام/