|
به گزارش آوای نشاط، علی بابعلی رئیس مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات کشور از هجوم دسته جات ملخ صحرایی به کشور خبر داد و گفت: با توجه به تغییر شرایط اقلیمی در شمال آفریقا، هندوستان و پاکستان امسال همانند سال گذشته درگیر هجوم دسته جات ملخ صحرایی خواهیم بود.
وی درباره برخی شبهات مبنی بر ناقل کرونا بودن ملخ ها، افزود: ویروس کرونا هیچ ارتباطی به ملخ ها ندارد و این ملخ ها به هیچ عنوات ناقل ویروس کرونا نیستند.
بابعلی ادامه داد: در اوایل اسفند ملخ های صحرایی از سمت جنوب کویت، عربستان، قطر و عمان با تراکم بالا وارد ۴ استان هرمزگان، فارس، بوشهر و خوزستان شدند و از همان ابتدا با حضور در عرصه، کنترل ملخ های صحرایی را در دست گرفتیم.
رئیس مبارزه با آفات عمومی سازمان حفظ نباتات با اشاره به اینکه مبارزه با آفت ملخ صحرایی در ۴ استان جنوبی در این مرحله سخت است، بیان کرد: با وجود قرار داشتن ملخ ها در ارتفاعات و مشکلات سخت سم پاشی، امر مبارزه به شدت دشوار است چرا که این ملخ ها ظرف چند روز می توانند جفت گیری و تخم ریزی کنند.
سطح مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی به یک میلیون هکتار می رسد
به گفته وی، بنابر پیش بینی فائو عربستان، دریای سرخ، شمال، مرکز و کشورهای شاخ آفریقا به سبب تراکم بالای ملخ های صحرایی آلوده هستند و همواره انتظار داریم که بتدریج دسته جات ملخ ها تا اردبیشهت وارد کشور شوند.
بیشتر بخوانید: درگیری جدید با هجوم دسته جات ملخهای صحرایی
این مقام مسئول با اشاره به اینکه سال گذشته ملخ های صحرایی بیش از ۷۵۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی را آلوده کردند، بیان کرد: با وجود تراکم بالای ملخ های صحرایی پیش بینی می شود که امسال سطح مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی به یکمیلیون هکتار برسد.
بابعلی در پایان درباره آخرین وضعیت خسارت آفت ملخ صحرایی به مزارع و باغات تصریح کرد: در حال حاضر ملخ های صحرایی در ۴ استان جنوبی بالای درختان مرتعی هستند که در صورت بالغ شدن و تخم ریزی در زمان خروج مرتع خشک می شود.
انتهای پیام/