کد خبر: ۵۰۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۴

به گزارش آوای نشاط، قربانیان ویروس کرونا در آمریکا همچنان در حال افزایش هستند و بر اساس آخرین آمار تعداد تلفات کرونا در این کشور به ۱۰ هزار و ۳۲۶ نفر رسیده است.

تعداد مبتلایان در آمریکا طی ۲۴ ساعت گذشته نیز افزایشی ۱۳ هزار نفری داشته و بر اساس آخرین آمار مجموع مبتلایان به حدود ۳۵۰ هزار نفر رسیده است.

آمریکا به همراه ایتالیا با بیش از ۱۶ هزار قربانی و اسپانیا با بیش از ۱۳ هزار قربانی سه کشوری هستند که تعداد تلفات ویروس کرونا در این کشورها بیش از ۱۰ هزار نفر هستند.

همچنین تنها ۴ کشور در جهان هستند که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آنها بیش از ۱۰۰ هزار نفر است که عبارتند از: آمریکا، اسپانیا، ایتالیا و آلمان.

شیوع و تلفات فزاینده ویروس کرونا در آمریکا در حالی است که به گفته رئیس‌جمهور این کشور، «دونالد ترامپ»، آمریکا در آستانه ورود به «سخت‌ترین هفته» از لحاظ شیوع بیماری موسوم به «کووید-۱۹» است.

از سوی دیگر شبکه خبری سی‌بی‌اس در گزارشی خبر داد که در گیر و دار بحران کرونا، بسیاری از بیمارستان‌ها در سراسر آمریکا ناگهان با کمبود درآمد مواجه شده‌اند و برخی از بیمارستان‌های آمریکایی کارکنانشان را در این شرایط مجبور کرده‌اند در خانه بمانند.

ظرفیت گورستان‌های نیویورک کافی نیست
رئیس کمیته بهداشت شورای شهر نیویورک روز دوشنبه 6 آوریل (18 فروردین) گفت اگر ظرفیت گورستان‌ها برای حجم زیاد اجساد جدید قربانیان کرونا کافی نباشد، می‌توان از پارک‌های شهر برای دفن آنها استفاده کرد.

مارک دی لیواین، مسئول محلی نیویورک با اعلام این که قرار است در پارک‌ها، گورها «ده تا ده تا در هر ردیف» حفر شوند، در توییتر خود نوشت: «این کار به‌شکلی آبرومندانه، با نظم و برای زمانی موقت انجام می‌شود، با این حال این امر برای نیویورکی‌ها خیلی سخت خواهد بود.»

وی متعاقباً توضیح داد که استفاده از پارک برای دفن قربانیان کرونا «تنها یکی از گزینه‌هایی است که نیویورک خود را برای آن آماده می‌کند». دفتر این مسئول محلی نیز اعلام کرد که این یکی از سناریوهای مطرح است و در زمان حاضر هنوز در دستور کار قرار نگرفته است.

به گزارش شبکه ان‌بی‌سی آمریکا، مارک دی لیواین گفت هدف مقامات نیویورک از چنین تصمیمی جلوگیری از خلق «صحنه‌هایی مانند ایتالیا» بوده که در آن ارتش مجبور شده برای جمع‌آوری اجساد قربانیان کرونا از کلیساها و حتی در خیابان‌ها وارد عمل شود.

احترام به شئونات مذهبی خانواده‌ها
به گزارش یورونیوز، بیل دی بلازیو، شهردار نیویورک گفته است مکانی که تا کنون از نظر تاریخی برای خاک‌سپاری اجساد زیاد مورد استفاده قرار می‌گرفته، جزیره «هارت» در محله «برانکس» بوده، اما او در مورد آخرین تصمیم برای انتخاب پارک محل تدفین اطلاع‌رسانی می‌کند.

وی گفت: «آغاز خاک‌سپاری در آن منطقه به تأخیر افتاده، اما ما تلاش‌ می‌کنیم با تمام خانواده‌های قربانیان به‌شکلی آبرومندانه رفتار کنیم تا به نیازها و شئونات دینی کسانی که باورمند هستند، از جهت برگزاری آیین‌ مذهبی احترام گزارده شود.»

تریلرهای یخچال‌دار به‌جای سردخانه
مارک دی لیواین با تشبیه بحران کرونا به حمله یازده سپتامبر به ان‌بی‌سی گفته است که کار پشتیبانی سردخانه‌ها و خدمات کفن و دفن نیز انجام شده است. به‌گفته او 80 تریلر یخچالدار به بیمارستان‌های مختلف شهر نیویورک ارسال شده تا از انباشته شدن اجساد در این مکان‌ها جلوگیری شود.

هر یک از تریلرهایی که لیواین از آنها سخن گفت ظرفیت حمل 100 جسد را دارد، اما بسیاری از این تریلرها در روز دوشنبه پر شده و دیگر جا نداشته‌اند.

انتظار داشتیم تلفات کرونا به ۱۵۰ هزار نفر برسد اما کمتر خواهد شد
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفت که این کشور در دوره‌ای کوتاه در مقابله با کرونا پیشرفت بزرگی به دست آورده و هفته آینده تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا افزایش خواهند یافت.

وی به وخیم شدن حال «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس نیز اشاره کرد و گفت که دولت وی در ارتباط با پزشکان وی برای ارائه هرگونه کمک هستند.

ترامپ در ادامه این کنفرانس خبری مدعی شد که در حال حاضر بیش از نیازهای ضروری بیمارستان‌ها در ایالت‌های مختلف تامین شده است.

رئیس جمهور آمریکا گفت که با «جو بایدن» معاون «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا و یکی از نامزد احتمالی دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ درباره مقابله با ویروس کرونا گفت‌وگو کرده است.

وی بار دیگر از شهروندان آمریکایی خواست تا در منازلشان باقی بمانند و گفت که نوری در انتهای تونل دیده می‌شود.

ترامپ گفت: «این ویروس را شکست خواهیم داد چون دشمن همه ماست و با قدرت خارج خواهیم شد و ما انتظار داشتیم که ۱۵۰ هزار نفر به دلیل این ویروس کشته شوند اما معتقدم که تلفات از این عدد کمتر خواهد شد.»

احتمال مرگ ۲۴۰ هزار آمریکایی کابوسی بزرگ‌تر از ۱۱سپتامبر
وضعیت در آمریکا وخیم گزارش می‌شود. نرخ مرگ و میر در این کشور در اثر کرونا به بیش از ده هزار تن رسیده و مقامات نسبت به هفته‌های سخت پیش رو هشدار داده‌اند. تاکنون ابتلای بیش از 335 هزار نفر به ویروس کرونا در آمریکا به ثبت رسیده است.

ژنرال جروم آدامز، مدیر دایره بهداشت آمریکا در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز، هفته پیش رو را «سخت‌ترین و غمبارترین» هفته در زندگی بیشتر شهروندان آمریکایی خواند. او همه‌گیری کرونا در این کشور را به لحظات مهم تاریخ آمریکا مانند «پرل هاربر و حملات یازده سپتامبر» تشبیه کرد و گفت: «با این تفاوت که این وضعیت تنها در یک نقطه جغرافیایی نخواهد بود.»

به گزارش دویچه‌وله، مشاوران و کارشناسان کاخ سفید تخمین می‌زنند بین صد تا 240 هزار آمریکایی در جریان همه‌گیری کرونا جان خود را از دست بدهند.

کدام عاقلی از آمریکا کمک می خواهد؟
رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی نوروزی‌شان در سوم فروردین، به اظهارات چندباره مقام‌های آمریکایی مبنی بر آمادگی برای ارسال کمکهای دارویی و درمانی در صورت درخواست ایران اشاره کردند و گفتند: صحبتهای آمریکایی‌ها جزو حرف های بسیار عجیب است زیرا اولاً خودشان دچار کمبود شدید دارو و تجهیزات پیشگیری از بیماری هستند و برخی مسئولانشان صراحتاً از این کمبودهای وحشت‌آور سخن به میان آورده‌اند، بنابراین آنها اگر امکاناتی دارند به مردم خودشان برسند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: ثانیاً هنگامی که آمریکایی‌ها متهم به تولید این ویروس هستند، کدام انسان عاقلی، کمک از این کشور را قبول می کند.

ایشان گفتند: به آمریکایی‌ها هیچ اعتمادی نیست زیرا ممکن است داروهایی را ارسال کنند که ویروس را در ایران شایع‌تر و یا ماندگار کند و یا حتی ممکن است افرادی را به‌عنوان درمان‌کننده بفرستند تا ببینند اثرگذاری این ویروسی را که گفته می شود بخشی از آن فقط مخصوص ایران ساخته شده، چگونه بوده و اطلاعات خود را تکمیل و دشمنی خود را بیشتر کنند، بنابراین سخنان آمریکایی‌ها قابل قبول نیست.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آوای نشاط ، کرونا ، آمریکا
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: