کد خبر: ۵۱۴۱۷
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
دانشمندان ۶ ویروس کرونای جدید را در خفاش‌های مستقر در میانمار کشف کرده‌اند.
به گزارش آوای نشاط، به نقل از دیلی میل، این ویروس‌ها در سه نوع مختلف خفاش، خانه زرد بزرگ (اسیاتیک)، خفاش بدون چروک و خفاش با برگ (هورسفلیدها) یافت شد.
 
این گروه محققان افزودند برای تعیین اینکه ویروس‌های جدید پتانسیل انتقال به سایر گونه دارد یا خیر، مطالعات دیگری لازم است، گفته می‌شود که این ویروس‌ها در همان خانواده کرونا ویروس هستند که باعث بیماری کوید_۱۹ می‌شوند، اما از نظر ژنتیکی با ویروس فعلی که شیوع پیدا کرده ارتباط نزدیکی ندارند.
 
کوید_۱۹ برای اولین بار در دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان چین انتشار یافت و از آن زمان تقریباً همه کشور‌های جهان را آلوده کرده است، از روز سه‌شنبه، بیش از ۱.۹ میلیون مورد مبتلا به کوید_۱۹ تأیید شده و آمار کشته شدگان از ۱۱۹هزار مورد فراتر رفته است، با این حال، ایالات متحده با بیش از ۵۸۸۰۰۰ مورد و بیش از ۲۳۰۰۰ قربانی، COVID-۱۹ با سخت‌ترین ضربه مواجه شده است.
 
جدیدترین تحقیقات که توسط برنامه جهانی بهداشت اسمیتسونیان انجام شده، توانسته به متخصصان برای درک تنوع این ویروس در خفاش‌ها کمک کند و اقدامات جهانی را برای کشف، پیشگیری از بیماری‌های عفونی مانند کوید_۱۹ که سلامتی عموم را تهدید می‌کند را انجام دادند.
 
مارک والیتوتو، دامپزشک سابق حیوانات وحشی و نویسنده اصلی این تحقیق، در بیانیه‌ای گفت: همه‌گیری‌های ویروسی به ما یادآوری می‌کند که سلامت انسان با سلامتی حیوانات وحشی و محیط زیست در ارتباط است.
 
او ادامه داد: در سراسر جهان انسان با حیوانات وحشی در تعامل است، بنابراین هرچه بیشتر گونه‌های ویروسی را در حیوانات بشناسیم و بفهمیم چه چیزی باعث جهش در این ویروس‌ها می‌شود و چگونه آن‌ها را به گونه‌های دیگر تبدیل می‌کند، بهتر می‌توانیم همه‌گیری این ویروس را کاهش دهیم.
 
این گروه تحقیقاتی نمونه‌های بزاق و مدفوع را از ۱۱ گونه مختلف خفاش‌های میانماری (کشوری در جنوب شرقی آسیا که با بنگلادش و هند هم مرز) جمع آوری کردند، در مجموع بیش از ۷۵۰ نمونه از ماه مه ۲۰۱۶ تا آگوست ۲۰۱۸ جمع آوری شده است، سپس نمونه‌ها مورد آزمایش قرار گرفتند و با سایر ویروس‌های کرونا شناخته شده مقایسه شدند که منجر به شناسایی ۶ نوع جدید از این ویروس شد.
 
سوزان موری، مدیر برنامه جهانی بهداشت اسمیتسونیان و مؤلف این تحقیق، گفت: بسیاری از این ویروس‌ها ممکن است خطری برای افراد نداشته باشد، اما وقتی این بیماری‌ها را در حیوانات زود تشخیص دهیم، فرصت بیشتر برای تحقیق روی این ویروس‌ها داریم.

او فزود: نظارت هوشیارانه، تحقیق و آموزش بهترین ابزار‌هایی است که ما باید قبل از وقوع بیماری همه گیر برای جلوگیری از آن استفاده کنیم.
 
نوع جدید ویروس کرونا تقریبا درسراسر جهان شیوع یافته است، جدی‌ترین وضعیت و بیشترین تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا در ایالات متحده آمریکا، اسپانیا و ایتالیا است.، در چین که شیوع ویروس کرونا از آنجا آغاز شد، چندی پیش اعلام شد که شیوع این ویروس در این کشور متوقف شده است. ۷ آوریل، مقامات چینی با لغو قرنطینه کامل خروج مردم از ووهان را که اولین موارد ابتلا در آنجا در اواخر ماه دسامبر رخ داده بود، آزاد کردند.
 
کرونا ویروس در اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع پیدا کرد. ابتدا مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند، اما دیرتر کارشناسان به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن یک ویروس جدید از نوع کرونا است.
 
سازمان جهانی بهداشت در ماه مارس اعلام کرده نوع جدید کرونا ویروس یک بیماری همه گیر شده است. اکنون با گذشت حدود سه ماه، میزان شیوع این ویروس در چین کاهش یافته، اما این بیماری هولناک به کشور‌های دیگر رخنه کرده است. در ایران و دیگر کشور‌ها از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش این بیماری در خانه بمانند.
 
انتهای پیام/
 
 
انتهای پیام/
 
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: