کد خبر: ۵۱۴۵۶
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۴
پرچمداری مکتب حضرت امام در شرایط اختناق ستمشاهی، حضور مصمم در وسط میدان حوادث، به دوش کشیدن مسئولیتهای پرهزینه که کمترین آن حکم اعدام پای جوخه دار بود، بخشی از شخصیت و زندگی علی تحیری(آقا مصطفی) در دوران خفقان ستمشاهی بود.

به گزارش آوای نشاط، علی تحیری مشهور به آقا مصطفی دو روز پیش جان به جان آفرین تسلیم کرد. به این بهانه مجتبی شاکری یادداشتی را به رشته تحریر در آورده که به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

من المومنین رجال صدقوا ماعهدو الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

پرچمداری مکتب حضرت امام در شرایط اختناق ستمشاهی، حضور مصمم در وسط میدان حوادث، به دوش کشیدن مسئولیتهای پرهزینه که کمترین آن حکم اعدام پای جوخه دار بود، بخشی از شخصیت و زندگی علی تحیری(آقا مصطفی) در دوران خفقان ستمشاهی بود.

خروج آقا مصطفی از حلقه نیروهای مخصوص گارد زمان شاه و قرار گرفتن در مغناطیس شخصیت شهید محمد بروجردی (میرزا) ابعاد شناختی و معرفتی او را آنچنان متحول کرد که از آقامصطفی مبارزی انقلابی و مکتبی در چهارچوب اندیشه اسلام ناب محمدی و مبارزه تکلیف مدارانه با تبعیت از روحانیت و ولایت فقیه ساخت . 
خلاقیت، شجاعت ، طراحی عملیات، ارتقاء سطح آموزش و مهارت نظامی گروه توحیدی صف جایگاه او را در این تشکیلات بالا برد.

انفجار خان سالار محل عیش و عشرت مستشاران آمریکایی این نخستین سیلی انقلابیون پیرو حضرت امام به آمریکاییها بود و نقش آقامصطفی و شهیداحمدی در آن عملیات بر دوستان پوشیده نیست.

نقش آفرینی در پیشنهاد حفاظت از حضرت امام در مسیر فرودگاه مهرآباد تا بهشت زهرا و بازگشت و برآوردهای فنی و عملیاتی آن حاصل ذهن خلاق نظامی و حرفه ای آقامصطفی در جمع دوستان بود که پیشنهاد نهایی را شهیدبروجردی از طریق ایت اله بهشتی در شورای تصمیم گیری ارائه کردند و طرح پرهزینه و تعهدآور سازمان منافقین به حاشیه رانده شد.

آقامصطفی در آموزش حلقه اولیه نیروهای سپاه در پادگانهای مختلف و استانها یکی از مربیان برجسته این دوره ها بود . روحیه خطرپذیری و رفتن به کانون حوادث سخت، مبارزه با ضدانقلابیون کُردنما و حمایت از پیشمرگان کُرد مسلمان را با بصیرت پیش برد.

آقامصطفی به دنبال زدن سیلی های بعدی به مستشاران آمریکایی و سلطنت طلبان فراری رژیم ستمشاهی بود بخشهایی از روایت او در لایه برداری از زندگی خودش و پیوند با شهیدبروجردی در کتاب مسیح کردستان اثر آقای محمودزاده آمده است. آقامصطفی همواره در عهد خود با حضرت امام(ره) انقلاب و ولایت و مردم باقی ماند. امید که بازخوانی هنری درسها و عبرتهای این مبارز انقلابی چراغ راه نسل جوان ما باشد.

روح بی قرار علی تحیری ۲۸فروردین۹۹ در بهشت زهرا و در جوار امام راحل و یاران مبارز و شهیدش قرار یافت.

مجتبی شاکری از اعضای گروه توحیدی صف

انتهای پیام/

 

منبع: فارس
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: