|
به گزارش آوای نشاط، سرهنگ مراد مرادی با بیان اینکه براساس نظریه دکترین و راهبردهای سردار فرماندهی نیروی انتظامی، پیشگیری اجتماعی مقدم بر اقدامات انتظامی و آموزش و تربیت مؤلفه اصلی عملیاتی کردن این راهبرد است، اظهار کرد: با تأکید سردار فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در سال 98 اقدامات جدی درباره تقویت و توسعه دوایر اجتماعی مشاوره و مددکاری در تمام کلانتریهای پلیس پایتخت صورت گرفت.
معاون اجتماعی پلیس تهران بزرگ افزود: با بهرهگیری از نیروهای متخصص دارای تحصیلات عالیه در رشتههای تربیتی، روانشناسی، جامعهشناسی و حقوق نسبت به رسیدگی به پروندههای طرح شده در کلانتریها پرداخته و نتیجه آن مصالحه 85 درصدی است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: علاوه بر دوایر اجتماعی کلانتریها که کارشناس مددکاری و مشاوره در آن مستقر است، در تمام سرکلانتریهای 11 گانه این فرماندهی نیز دوایر مشاوره فعال است.
به گفته مرادی، کارشناسان مستقر در دوایر مشاوره سرکلانتری به خدمات مشاوره تخصصی میپردازند.
معاون اجتماعی پلیس فاتب خاطرنشان کرد: کارشناسان دوایر مشاوره سرکلانتریها در حوزههای خانوادگی، فردی، تربیتی، بالینی، اجتماعی، روانسنجی، حقوقی، تحصیلی، شغلی و ازدواج تخصص دارند و پروندههای تخصصی دوایر اجتماعی کلانتریها که نیاز به برگزاری جلسات تخصصی مشاوره و بالینی دارند به این دوایر ارجاع میشود.
این مقام انتظامی افزود: دوایر مشاوره و مددکاری اجتماعی با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی و بهبود سلامت شهروندان و خانوادهها و برای توسعه وتقویت خدمات مشاورهای در کلانتریها ایجاد شده است.
وی بیان کرد: این خدمات به صورت حضوری و تلفنی بوده و با توجه به شیوع ویروس کرونا شهروندان میتوانند با تماس تلفنی به مراکز مشاوره و مددکاری با کارشناس مربوط ارتباط برقرار کرده و از خدمات مشاورهای بهرهمند شوند.
انتهای پیام/