|
به گزارش آوای نشاط، به گزارش "ال آفریکا" سازمان جهانی بهداشت با انتشار گزارشی هشدار داد که توجه به مقابله با ویروس کرونا که اخیرا به یک ضرورت حیاتی تبدیل شده است نباید مانع از تداوم اقدامات برای مبارزه با مالاریا در آفریقا شود.
در این گزارش آمده است که از سال ۲۰۰۰ در آفریقا تلاشهای بسیاری برای مقابله با مالاریا و ریشه کنی این بیماری بعمل آمده و موفقیت های زیادی در این زمینه بدست آمده است و نباید این اقدامات به خاطر ضرورتهای کنونی مورد بی توجهی قرار گیرد.
در ادامه این گزارش تاکید شده است که در گذشته نه چندان دور سالانه بیش از یک میلیون و چهار هزار نفر در اثر ابتلا به مالاریا در آفریقا جان خود را از دست می دادند و شرایط کنونی در مبارزه با مالاریا مرهون اقدامات و پیشرفت های بدست آمده در دو دهه گذشته است و نباید این تلاشها به فراموشی سپرده شود و در تداوم آنها اهمال گردد.
در دو دهه گذشته علاوه بر پیشرفت در روشهای درمانی ، در اقدامات پیشگیرانه برای مبارزه با مالاریا نیز ابتکارات و روشهای متعددی بکار گرفته شده است.
در زمینه مقابله با مالاریا و با هدف کاهش خطر مقاومت در برابر حشره کش ها ، انواع جدیدی از این مواد تولید و بکار گرفته شده است که این ابتکار نقش مهمی در کنترل شیوع بیماری مالاریا در قاره سیاه داشته است.
گزارش سازمان جهانی بهداشت می افزاید که به رغم تلاش ها و موفقیت های چشمگیر در زمینه مبارزه با مالاریا ، این بیماری هنوز بیشتر از ویروس کرونا در این قاره قربانی می گیرد و بنابراین اقدامات همه جانبه برای مقابله با این ویروس نباید مانع اقدامات و تلاش ها برای مبارزه با مالاریا گردد.
انتهای پیام/