به گزارش
آوای نشاط، موسسه تکنولوژی شیمیایی هند همچنین در حال انتقال تکنولوژی ساخت این دارو به سایر شرکتهای داروسازی هند برای تولید این دارو در هند است.
داروی "رمدیسویر" اولین واکسنی است که توسط شرکت آمریکایی " گیلید ساینسز" تولید شده و به عنوان درمان بیماری کرونا در موارد اضطراری در این کشور مورد استفاده قرار میگیرد.
با توجه به آزمایشات بالینی در آمریکا، زمانی که داروی "رمدیسویر" به صورت واکسن در رگ فرد بیمار تزریق میشود، به بهبودی او در مدت ۱۱ روز کمک میکند. در حالی که سایر بیماران کرونایی که از داروهای دیگر استفاده میکنند، به مدت ۱۵ روز بهبود مییابند.
هند بخشی از پروژه سازمان بهداشت جهانی در آزمایش این دارو است و تاکنون یک هزار واکسن برای آزمایشات بالینی دریافت کرده است.
هارش واردان وزیر بهداشت هند روز سه شنبه اعلام کرد: موسسه تکنولوژی شیمیایی هند توانسته است مواد اولیه سازنده داروی رمدیسویر را ترکیب کند و این موسسه در حال انتقال تکنولوژی به سایر شرکتهای داروسازی هند است.
داروی "فاوی پیراویر" یک داروی امیدوار کننده دیگر در درمان بیماری کرونا است. موسسه تکنولوژی شیمیایی هند در حال مذاکره با بخش خصوصی برای آزمایشات بالینی و تولید احتمالی آن در هند است.
شرکت " گیلید ساینسز": در حال مذاکره با هند و پاکستان برای تولید داروی "رمدیسویر" هستیم
شرکت " گیلید ساینسز" آمریکا اعلام کرد که در حال مذاکره با شرکتهای شیمیایی و دارویی برای تولید آزمایشی داروی "رمدیسویر" در آسیا، اروپا و کشورهای در حال توسعه است.
هفته گذشته بود که سازمان کنترل غذا و داروی آمریکا استفاده از این دارو را در موارد اضطراری تایید کرد.
شرکت " گیلید ساینسز" افزود: ما در حال مذاکره با شرکتهای داروسازی هند و پاکستان برای تولید این دارو برای استفاده در کشورهای در حال توسعه هستیم.
همچنین شرکت "بکسیمکو فرماسوتیکالز" که بزرگترین شرکت داروسازی بنگلادش میباشد، در ماه جاری تولید داروی رمدیسویر را آغاز خواهد کرد.
شرکت " گیلید ساینسز" اعلام کرده است که در صورت تایید موثر بودن این دارو، بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار واکسن آن را به کشورهای مختلف اهدا خواهد کرد. این شرکت همچنین اعلام کرده است که هدف آن ارزان بودن این دارو و در دسترس بودن آن برای تعداد زیادی از مردم است.
هند و آمریکا بیش از سه دهه است که دارای همکاریهای بین المللی برای تولید واکسنهای بیماریهای مختلف میباشد. دو کشور دارای سابقه همکاری برای تولید واکسن بیماریهایی چون دنگی، بیماریهای رودهای، سل و آنفولانزا هستند.
نخست وزیر هند روند تولید واکسن کرونا در هند را بررسی کرد
نارندرا مودی نخست وزیر هند روز سه شنبه پیشرفت هند در تولید یک واکسن برای درمان بیماری کرونا و همچنین تلاشها در زمینه شناسایی و آزمایش را بررسی کرد.
دفتر نخست وزیری هند در بیانیهای گفت: نارندرا مودی در دیداری با کمیته واکسن کرونا، وضعیت هند در تولید واکسن برای این بیماری، کشف دارو، شناسایی و آزمایش را بررسی کرد.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که هند در میان بزرگترین کشورهای تولید کننده واکسن در جهان است و باید نقش مهمی در غلبه بر بیماره همه گیر کرونا ایفا کند.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید۱۹» از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.
علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت میکند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر میشود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.