|
به گزارش آوای نشاط، همدان، نیمه شعبان امسال، رهبر معظم انقلاب در کلامی نافذ همه را به رزمایش همدلی و کمک مومنانه فراخواند، رزمایشی بینظیر که قرار است جلوههای زیبای خدمت کریمانه مردم ایران اسلامی را در تاریخ پرافتخار این سرزمین ثبت کند؛ حماسه حضور شکوهمند و فعالیتهای خیرهکنندهای که در تمام طول تاریخ و زمان حاضر در دنیا بینظیر است.
بدون شک در هیچ برههای از زمان چنین موضوعی در این حجم و در این گستردگی سابقه نداشته است. سابقه نداشته که مردم در لبیک به فراخوان یک رهبر دینی و یا حتی ملی این چنین کریمانه به میدان بیایند.
در مرحله نخست رزمایش کمک مومنانه حدود ۳.۵ میلیون بسته معیشتی فقط از طریق بسیج و سپاه برای آسیبدیدگان از کرونا توزیع شد و در کنار آن هم میلیونها بستهای که خودجوش توسط گروهها و افراد مختلف تدارک دیده شد و جلوههای زیبای نوعدوستی و مواسات را ترسیم کرد.
امروز در حالی به یمن ولادت امام مجتبی(ع)، مرحله دوم رزمایش مهرورزی و کمک مومنانه رقم خواهد خورد که این فرهنگ زیبا از ایران اسلامی به کل دنیا مخابره شده و در بسیاری از کشورها به عنوان الگو در دستور کار گروههای مردمی و جهادی قرار گرفته است.
نگارنده در تمام طول تاریخ اسلام و قبل از آن موردی در این سطح از گستردگی را سراغ ندارد که مردم در لبیک به امامشان این چنین لبیک بگویند، بیشک این لبیک تعبیر زیبای امام راحل است که مردم ایران اسلامی را برتر از امت زمان رسولالله(ص) و امیرالمومنین(ع) معرفی میکرد. به نظر می رسد باید این موج همدلیها شکل بگیرد تا برای ظهور آماده شویم.
ویژگی برجسته این رزمایش، تبدیل شدن ایران اسلامی به یک کشور با آمادگی مقابله با هر نوع مشکل و تهدید است، فرهنگ جهادی و انقلابیگری باعث شده تا تهدیدها در برابر ما به فرصت تبدیل شود، از ابتدای انقلاب و موضوع تجزیهطلبان و گروهک گرفته تا هشت سال دفاع عاشقانه و مقابله با تحریمهای اقتصادی و سیاسی و جنگ نرم و تهاجم فرهنگی تا جنگهای رسانهای و ترورهای فیزیکی و حتی بلایای طبیعی و غیرطبیعی و... اینها مسائلی بودهاند که با همدلی مردم و در لوای جهاد برای خدا به فرصتهای بیبدیلی برای انسجام و وحدت ملی تبدیل شدهاند .
حتی در سال جهش تولید ملی نیز این کمک های معیشتی به فرصتی برای کمک به تولیدات داخلی تبدیل میشود، به استثنای برنج (به دلیل شرایط خاص و محدود بودن تولید داخلی) سایر اقلام بستههای معیشتی از تولیدات داخلی است و حتی این تولیدات از کارخانجات داخل هر استان تهیه شده است.
بی شک تهیه رب، ماکارونی، روغن، مرغ، گوشت و... از محصولات هر استان باعث رونق بیش از پیش تولید بومی است البته نمونه این کار جهادی در بحث خدمترسانی به مردم سیلزده لرستان و خوزستان و... با احیا تولید و تهیه اقلام کاملا ایرانی از کارخانجات ایرانی که به دلیل رکود و کمبود نقدینگی تعطیل شده بودند، شکل گرفت، این یعنی که روحیه و تلاش های جهادی در کنار حل مشکلات مردم ، تقویت و جهش تولید ملی را نیز دنبال می کند تا در سایه مقابله با ویروس کرونا، تهدیدی دیگر به فرصت تبدیل شود.
=========================
حسین ربیعی کارشناس رسانه
=========================
انتهای پیام/