|
به گزارش آوای نشاط، محسن عسگری پیکانی، مدیرعامل این شرکت ظرفیت تولید الکترود جوشکاری نانو را ۳۰۰ تن در سال دانست و گفت: در حال حاضر حجم تولید سالانه تقریبا ۱۲۰ تن در سال است. این الکترودها در کارخانههای مختلفی مورد استفاده قرار گرفته است و بر اساس گزارش این صنایع، عمر سایش جوشکاریهای انجام شده با الکترودهای نانو جوش در محصولات نسبت به جوشکاریهای معمولی ارتقای قابل توجهی پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه نیاز گسترده صنایع و کارخانجات مختلف در زمینه تعمیر و نگهداری، سیم جوشهای توپودری را به یک گزینه مناسب برای جوشکاری تبدیل کرده است، یادآور شد: این محصول در صنایع تولید سیمان خاکستری و سفید، فولاد و گندلهسازی، معدن، حفاری، راهسازی، کاشی و سرامیک، سیلیسکوبی، نئوپان و امدیاف و آجر، سفال و نسوز کاربرد دارد.
عسگری با اشاره به تولید ۱۵ دسته مختلف الکترود جوشکاری در این شرکت، خاطر نشان کرد: سیمجوشهای توپودری در مقایسه با الکترودهای دستی از نرخ رسوبگذاری بسیار بالاتری برخوردار بوده و همچنین نسبت به آنها حرارت بسیار کمتری تولید میکنند. با یک بار جوشکاری با این سیمجوشها میتوان به حدی از سختی رسید که با الکترودهای جوشکاری معمولی نیاز به سه بار جوشکاری است تا آن مقدار سختی به وجود آید. سیمجوشهای توپودری که ما تولید میکنیم، از رقت پایینی برخوردار هستند؛ به این معنا که با زیرلایه ممزوج نمیشود و سختی در تمام کل سطح جوشکاری یکسان است.
به گزارش ستاد توسعه نانو، مجری طرح الکترودهای تولیدی را جزء نسل چهارم الکترودهای جوشکاری توصیف کرد و ادامه داد: پوشش با دانهبندی زیر میکرون دارای رسوبات نانومتری، دستیابی بهسختی ۶۵ راکول در یک لایه در عین حال دارای مقاومت به ضربه بالا، دارای مقاومت به سایش ۳ برابر الکترودهای سختپوشی رایج، بازده رسوبگذاری بیش از ۹۵ درصد الکترودها و بازخورد مثبت از اجرا در برخی از صنایع داخلی از جمله ویژگیهای این الکترودها است.
انتهای پیام/