کد خبر: ۵۲۸۴۷
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۹

نماز جمعه ۲۶ اردیبهشت در تهران اقامه نمی‌شود

مسؤول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران از لغو نماز جمعه بیست و ششم اردیبهشت‌ماه سال ۹۹ در تمام شهرهای استان تهران خبر داد.

به گزارش آوای نشاط، حجت‌الاسلام محمود سیاح مسؤول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: با اعلام نظر کمیته مبارزه با ویروس کرونا در استان تهران برای حفظ سلامت شهروندان همانند هفته‌های گذشته تعطیلی نماز جمعه در این استان ادامه دارد.

وی افزود: بر همین اساس نماز جمعه این هفته ۹۹/۲/۲۶ در تمامی پایگاه‌های نماز جمعه شهرستان‌ها و بخش‌های تابعه استان تهران تعطیل است.

مسؤول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان تهران با اشاره به اینکه نماز جمعه از اسفندماه سال گذشته تعطیل شده است، ادامه داد: لغو برگزاری نماز جمعه در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و با اعلام نظر وزارت بهداشت و درمان صورت می‌گیرد‌.

 
لینک کوتاه خبر:
منبع: فارس
نظرات بینندگان