به گزارش آوای نشاط، آقای غلامحسین اسماعیلی در بیست و ششمین نشست خبری افزود: روز قدس روز اسلام، روز مسلمین و روز مردم مظلوم فلسطین است.وی گفت: روز قدس امسال چه شهرهای ما سفید یا زرد یا قرمز باشد و چه در قرنطینه خانگی باشیم یا نباشیم، به خیابانها بیاییم یا نیاییم، نماز جمعه داشته باشیم یا نداشته باشیم؛ نفرین و فریاد مرگ بر اسرائیل مان لرزه بر اندام رژیم غاصب و کودک کش اسرائیل خواهد انداخت.سخنگوی قوه قضاییه افزود: همان گونه که شبهای قدرمان پیوند با خدا را تقویت کرد و بینی شیطان را به خاک مالید، روز قدس امسال نیز پیوند مردم مسلمان را با فلسطینیان مظلوم تقویت خواهد کرد و پشت شیطان بزرگ، آمریکای جنایتکار و مولود نامشروعش را به خاک خواهد مالید و نابودی آنها را فریاد خواهیم زد
افزایش ۲۰ درصدی عملکرد دیوان عالی کشور
سخنگوی قوه قضائیه:دیوان عالی کشور در سال گذشته به ۷۱ هزار پرونده رسیدگی کرد که در مقایسه با سال پیش از آن ۲۰ درصد افزایش داشت.
آقای غلامحسین اسماعیلی در بیست و ششمین نشست خبری افزود: در دیوان عالی کشور به عنوان عالیترین مرجع قضایی؛ فرهیختگان و قضات باسابقه و پیشکسوتان و ریش سفیدان دستگاه قضاء به مردم ارائه خدمت میکنند.
وی گفت: این به این معناست که قضات پیشکسوت، عالی رتبه و برجسته دیوان عالی کشور پا به پای قضات جوان در کار جهادی مشارکت کردند.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: علاوه بر این دیوان عالی کشور در سال ۹۸ به بیش از ۷ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷ رسیدگی کرد که ما هم اکنون در خصوص این ماده هیچ پرونده معوق و مسن نداریم و رسیدگی به این پروندهها در دیوان عالی کشور به روز شده است.
آقای اسماعیلی گفت: در راستای اعمال ماده ۴۷۷ در قوه قضاییه در سال ۹۵ یکهزار و ۵۶۶ پرونده، در سال ۹۶ یکهزار و ۵۸۲ پرونده، در سال ۹۷ یکهزار و ۴۴۶ پرونده و در سال ۹۸ نه هزار و ۹۳ پرونده رسیدگی شده است.
وی با اشاره به اینکه هیئتهای نظارت دیوان عالی کشور در سال گذشته به استانهایی از جمله بوشهر و خراسان جنوبی سفر کرده اند، افزود: ۴۳۰ شعبه دادگاه و اجرای احکام توسط این هیئت بازرسی و هزار و ۲۰۰ پرونده بررسی شد که کار فوق العاده دیگر دیوان عالی کشور محسوب میشود.
وحید بهزادی و همسرش نجوا لاشیدایی به اعدام محکوم شدند
سخنگوی قوه قضائیه گفت : وحید بهزادی و همسرش نجوا لاشیدایی به جرم اخلال در نظام پولی و ارزی در شعبه 2 ویژه رسیدگی به پرونده های اخلال در نظام اقتصادی به اعدام محکوم شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری افزود : مبارزه با مفاسد اقتصادی رویکرد اصلی است و در این پرونده که اتهامات به صورت تلفیقی است یعنی بخشی از اتهامات اخلال در نظام ارزی ، بخشی اخلال در نظام سکه و بازار سکه ، بخشی اخلال در نظام خودرویی بوده ؛ احکام 34 نفر صادر شده است .
وی گفت : وحید بهزادی فرزند ابوطالب و همسر وی خانم نجوا لاشیدایی به جرم مشارکت در اخلال در نظام پولی و ارزی کشور و قاچاق ارز از طریق ثبت سفارشات صوری و اخلال در نظام توزیع نیازمندیهای کشور به میزان 6 هزار و 700 دستگاه خودرو از سایپا و مشارکت در عملیات پولشویی سازمان یافته به مبلغ 32 هزار میلیارد ریال و کشف 24 هزار و 700 سکه تمام بهار آزادی و یکصد کیلوگرم طلا از منزل وی ؛ در شعبه 2 دادگاه ویژه به اعدام محکوم شدند.
وی گفت : البته احکام صادره قابل تجدید نظرخواهی در دیوان عالی کشور است اما از آنجایی که احکام صادره از دادگاه ویژه بوده از بیان جزئیات محدودیت نداریم.
محکومیت محمد عزیزی و فریدون احمدی به حبس تعزیری
سخنگوی قوه قضاییه گفت: محمد عزیزی و فریدون احمدی دو نماینده مجلس شورای اسلامی هر کدام به ۶۱ ماه حبس تعزیری محکوم شدند.
غلامحسین اسماعیلی در ادامه نشست خبری افزود: پیرو احکام صادره در شعبه ۲ ویژه رسیدگی به پروندههای اخلال در نظام اقتصادی کشور دو نماینده مجلس به نامهای محمد عزیزی و فریدون احمدی به جرم معاونت در اخلال نظام توزیعی خودرویی هر کدام به ۶۱ ماه حبس تعزیری محکوم شدند.
مدیر عامل سابق سایپا به ۷ سال حبس محکوم شد
سخنگوی قوه قضاییه گفت: مهدی جمالی مدیرعامل سابق سایپا به جرم اخلال در نظام توزیعی خودرویی به ۷ سال حبس محکوم شده است.
آقای غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری افزود: همچنین رضا تقی زاده ماکویی معاون سابق بازاریابی سایپا به جرم اخلال در نظام توزیعی به ۱۵ سال حبس محکومیت گرفته است.
وی گفت: حسین هشترودی رئیس سابق حراست کل خودرویی سایپا هم به ۶۱ ماه حبس تعزیری محکوم شد.
اسماعیلی: تاکید شده است حکم تخلیه صادر نشود
سخنگوی قوه قضايیه گفت: به همه واحدهای قضایی ابلاغ شد در موضوع شیوع بیماری کرونا برای قراردادهای اجارهای که موعد اجاره پایان یافته است فعلاً حکم تخلیه صادر نشود.
آقای غلامحسین اسماعیلی در ادامه نشست خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که وجود بخشنامه رئیس قوه قضايیه مبنی بر ممنوعیت صدور تخلیه مستأجران به خاطر بحث کرونا چرا ما شاهد اجرای حکم تخلیه بوده ایم؟ افزود: به همه واحدهای قضایی ابلاغیه رئیس قوه قضايیه صادر شده و برای همه واحدهای اجرایی لازم الاجراست.
وی گفت: ما موضوع را رصد کردیم و تخلفی به ما گزارش نشده است که پیگیری کنیم.
سخنگوی قوه قضايیه افزود: یکی دو موردی که در رسانهها منعکس شد مربوط به احکام قضایی نبود و به منازل سازمانی اختصاص داشت که خود سازمان مورد نظر اقدام به تخلیه آن مستأجر کرده بود.
در اینگونه موارد اگر اختلافی مطرح شود ما حکمی صادر نمیکنیم و ضابط نظارت میکند و در مورد همین یکی دو مورد منازل سازمانی هم خواسته شد فرصتی دو ماهه برای تخلیه بدهند.
برگزاری دادگاههای رامک خودرو و مفتاح رهنورد ۱۹ خرداد و ۲ تیر
سخنگوی قوه قضاییه گفت: رسیدگی به پروندههای کثیرالشاکی در اولویت دستگاه قضایی است و دادگاه پرونده رامک خودرو هم ۱۹ خرداد و پرونده مفتاح رهنورد دوم تیر برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای غلامحسین اسماعیلی در ادامه نشست خبری افزود: رئیس قوه قضاییه در خصوص پروندههای کثیرالشاکی دغدغه دارد و پرونده خودرویی مفتاح رهنورد از اینگونه پرونده هاست که هزار و ۶۰۰ شاکی و ۹ متهم دارد.
وی گفت: مراحل دادرسی و کیفرخواست پرونده در دادگاه کیفری یک استان تهران در حال رسیدگی است و تاکید شد تعیین وقت به زودی برای برگزاری دادگاه انجام شود که بر همین اساس دوم تیر وقت رسیدگی تعیین شد.
سخنگوی قوه قضائیه علت تأخیر در زمان برگزاری این دادگاه را وجود چند پرونده کثیرالشاکی دیگر در همین شعبه خواند و افزود: برای مثال بخش دوم دادگاه پرونده رامک خودرو که ۶ هزار شاکی دارد ۱۹ خرداد برگزار میشود.
در جلسات اخیر نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه؛ به دلیل شیوع بیماری کرونا تعداد کمتری از خبرنگاران حضور پیدا میکنند و خبرنگاران غیر حاضر سوال شان را به صورت غیر حضوری مطرح میکنند، اما در جلسه امروز ضمن رعایت فاصله گذاری در مقایسه با جلسات گذشته تعداد بیشتری خبرنگار حضور پیدا کرده اند.
انتهای پیام/