|
به گزارش آوای نشاط، حسین فلاح جوشقانی در توئیتر نوشت: مرکز ماهر درز اطلاعات رایتل را تایید کرده است.
وی گفت: گزارشها نشان میدهد اطلاعات لو رفته متعلق به ۴ سال پیش بوده و توسط عامل انسانی رخ داده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: در هر حال رایتل مسئول حفاظت از داده مشترکان است و باید برخورد مسئولانهای از خود نشان دهد.
وی تاکید کرد: طبق ضوابط پروانه برخورد جدی خواهیم کرد.
به گزارش مهر، ساعاتی پیش برخی رسانهها از فروش اطلاعات ۵.۵ میلیون مشترک اپراتور موبایل رایتل در اینترنت خبر دادند.
بر اساس اخبار و اطلاعات موجود در شبکههای اجتماعی، با هک شدن دیتابیس رایتل، مشخصات صاحبان سیم کارتهای رایتل در بازار به فروش میرسد.
در این زمینه اپراتور رایتل نیز در اطلاعیهای اعلام کرد: «در تاریخ ۱۲ خرداد ماه سال جاری این اپراتور از طریق رسانهها در جریان ادعای فردی مبنی بر در اختیار داشتن اطلاعات ۵.۵ میلیون از مشترکین خود شد.
فرد مذکور مدعی شد از رایتل خواستار ۵ بیت کوین شده تا از انتشار دیتا خودداری کرده و آن را در اختیار رایتل قرار دهد، و پس از ممانعت رایتل از پرداخت، برای فروش دیتا از طریق اینترنت به مبلغ یک هزار دلار اقدام کرده است که رایتل این مذاکره و درخواست را قویاً تکذیب میکند.
این اپراتور اعلام میدارد تاکنون هیچ مستندی به جز ۹ رکورد منتشر شده مبنی بر دزدیده شدن اطلاعات ۵.۵ میلیون مشترک این اپراتور به دست نیامده است که نتیجه بررسی این ۹ رکورد نشان میدهد ۶ رکورد بسیار قدیمی بوده (سال ۹۴ و پیش از آن) و عملاً این مشترکین دیگر در شبکه رایتل فعال نیستند.
از تعداد دیتای اعلامی سه رکورد فعال است که نشان میدهد اطلاعات مورد بحث بسیار قدیمی است.
در بررسیهای صورت گرفته مشخص شده است احتمال سرقت اطلاعات برخط این اپراتور وجود ندارد و رایتل از پروتکلهای آفتا و ماهر استفاده میکند و این پروتکلها در حال حاضر تشدید شده است.
حدس اصلی رایتل در خصوص نشر اطلاعات توسط منشا انسانی است که در سال ۹۴ و پیش از آن رخ داده است.
در این راستا از رسانهها درخواست داریم تا روشن شدن موضوع از هرگونه شایعه پراکنی خودداری کرده و اخبار را از طریق درگاههای رایتل پیگیری کنند.
با توجه به رسالت شرکت خدمات ارتباطی رایتل به منظور رعایت حقوق مشترکین و اخلاقمداری اقدامات لازم قضایی جهت برخورد با عاملین این موضوع با جدیت دنبال میشود.»
انتهای پیام/