|
به گزارش آوای نشاط، قبل از معرفی کشورهایی با بیشترین هکرها باید بگوییم که سه نوع هکر در جهان فعالیت میکنند که میتوان به هکرهای کلاه سفید، هکرهای کلاه سیاه و هکرهای خاکستری اشاره کرد. اصولا هکرهای کلاه سیاه فعالیتهای مخربی مانند سرقت اطلاعات محرمانه، سرقت پول و اطلاعات بانکی و از این قبیل موارد را انجام میدهند. از سوی دیگر هکرهای کلاه سفید بر خلاف هکرهای کلاه سیاه هستند و این گروه از هکرها سعی دارند تا مشکلات موجود در سیستمهای امنیتی را برطرف کنند و فعالیتهای مثبتی در راستای امنیت انجام میدهند. هکرهای کلاه خاکستری هم افرادی هستند که مهارتهای هک کردن را مانند دیگر هکرها دارند اما برای تفریح این کار را انجام میدهند در نتیجه نه قصد دارند اطلاعاتی را به سرقت ببرند و نه میخواهند پولی از این طریق بدست آورند.
کشور چین با 41 درصد حملات سایبری جهان در جایگاه اول قرار دارد که البته تعجبآور نیست زیرا چین یکی از حملهکنندگان اصلی به ایالات متحده است. هکرهای چینی به طرز عجیبی مدام در حال حمله به شبکههای آمریکایی هستند و اقدامات زیادی در بخشهای مختلف نسبت ایالاتمتحده انجام میدهند.
ایالات متحده در این لیست با داشتن 10 درصد حملات سایبری جهان در جایگاه دوم قرار گرفته است. از سوی دیگر ایالات متحده یکی دیگر از کشورهایی است که بیشترین هکرها را در سال 2019 داشته است. براساس گزارشهای موجود، در ژوئن سال 2019، رئیس جمهور ترامپ دستور حمله سایبری علیه سیستمهای تسلیحاتی ایران را داده بود. همچنین نیروگاههای هستهای ایران نیز با تروجان هکرهای ایالات متحده مورد حمله قرار گرفتند و سانتریفیوزها را مختل کردند.
ترکیه با داشتن 4.7 درصد از حملات سایبری جهانی در جایگاه سوم قرار دارد. هکرهای ترکیه فعالیتهای خود را در سالهای اخیر افزایش دادهاند. یکی از مشهورترین تیمهای هکر ترکیه، “تیم ایلیدالز” است که در سال 2002 به راه افتاد و فعالیت خود را آغاز کرد. این گروه به دلیل هک کردن وب سایت وزارت دفاع ایالات متحده، بسیار مشهور شد. در دسامبر 2015، این تیم هک ترکیه، وب سایت گروههای هکر دیگری چون Anonymous را نیز هک کردند.
روسیه نیز با داشتن 4.3 درصد حملات سایبری جهانی در جایگاه چهارم قرار گرفته است. هکرهای روس توانستهاند تا امنترین شبکههای جهان را هک کنند. در آوریل 2015، سیانان گزارش داد که سیستمهای کامپیوتری کاخ سفید توسط هکرهای روس هک شده است. این هکرها همچنین وبسایتهای بسیار امن کشورهایی مانند فرانسه، آلمان، انگلیس و دیگر کشورها را هک کردهاند. یکی از هکهای جالب هکرهای روسی در المپیک تابستانی سال 2016 در ریودوژانیرو صورت گرفت که این هکرها توانستند به پایگاه دادهای تست دوپینگ ورزشکاران دسترسی پیدا کنند و نتایج مربوط به این تستها را تغییر دهند.
تایوان با وجود داشتن جمعیت بسیار کم 23.78 میلیون نفری، کشور پنجم در میان این لیست است که هکرهای بزرگ جهان را در اختیار دارد. در نوامبر سال 2019، ایالات متحده و تایوان در یک تمرین مشترک، جنگ سایبری خود را به صورت آزمایشی آغاز کردند.
کشور برزیل در این لیست در جایگاه ششم قرار گرفته و دارای تعداد زیادی هکر حرفهای است. برزیل 3.3 درصد حملات سایبری جهان را انجام میدهد. برزیل بیشترین تعداد حملات سایبری را در نیمکره جنوبی دارد. فعالیت تعداد زیادی از این هکرها در کشور برزیل به دلیل شرایط بد اقتصادی بوده و در واقع بیشتر هکهای داخلی برزیل در زمینه حملات به سیستمهای پرداخت الکترونیکی و آنلاین است.
آخرین کشور در میان 7 کشور با بیشترین هکرها در سال 2019، رومانی بوده که 3.3 درصد حملات سایبری را در جهان انجام داده است. در رومانی شهری وجود دارد که در این شهر تمامی گروههای سازمانیافته هک، تشکیل و تاسیس شدهاند و بیشترین حملات سایبری رومانی از این شهر صورت میگیرد.
*دینو
انتهای پیام/