|
به گزارش آوای نشاط، دکتر حسن ابوالقاسمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگاران افزود:پلاسمادرمانی روشی موثر و تایید شده است که در بحران کرونا به همت محققان کشور در مجموعه بیمارستان بقیه الله اغاز شد.
وی ادامه داد: ما هر دو مرحله طرح پلاسما درمانی در درمان کرونا را طی کردیم و نتایج تحقیقاتی و بالینی آن را در اختیار وزارت بهداشت قرار دادیم خوشبختانه ۹۸ درصد بهبود یافتگان از بیماری کرونا در پلاسمای خود حاوی انتی بادی و ایمونوگلوبولین موثر برای درمان و مقابله با این ویروس هستند.
این فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان با اشاره به اینکه ایران نخستین کشوری است که در جهان و منطقه بر این روش موثر درمانی تمرکز کرده است ادامه داد:جز موارد معدودی در کشور چین پس از ما کشور امریکا به تازگی بر این روش موثر تاکید دارد و ما در بحران کرونا توانستیم انالیز علمی خود را انجام داده و در این مرکز ۴۰۰مورد اهدای پلاسما را به بیماران مبتلا در چند مرحله تزریق کنیم.
وی با اشاره به نحوه اثربخشی پلاسما درمانی در همه گیری کرونا نیز گفت:ریه بیماران مبتلا پس از تزریق پلاسما به شکل معنا داری روند بهبودی را طی کرد و ریهای که تا ۸۰درصد گرفتار ویروس بود در بازه زمانی ۴تا۷روزه بهبود یافت.
ابوالقاسمی افزود: هرچه تزریق پلاسما در مراحل اولیه بیماری صورت گیرد میزان اثر بخشی درمان بیشتر خواهد شد.
وی در خصوص بهره مندی از روش نوین ivig یا ایمونوگلوبولینها در درمان بیماران کرونایی گفت:در این چند ماهی که از بحران کرونا گذشت بالاخره ایمونوگلوبولین وریدی ایرانی ساخته شد و قصد ما این است ازین پس با این ivig ایرانی که استانداردهای لازم را رعایت کرده و تخلیص شده است مطالعات بالینی در خصوص درمان موثرتر بیماران کرونایی را اغاز کنیم.
وی خاطر نشان کرد:ما توانستیم تهدید پیش امده را به معنای واقعی به فرصت تبدیل کنیم و ivig ایرانی را که سال هاست به دنبال ساخت آن بودیم تهیه و امروز با بهره مندی از این روش تحقیقاتی فصل تازهای را در درمان این بیماری ویروسی اغاز کنیم.
انتهای پیام/