کد خبر: ۵۴۱۰۸
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۴:۵۸
کرونا دارد اوج می‌گیرد،
این‌ها را برای آدم‌هایی می‌نویسم که نمی‌دانند افتادن در زیر دستگاه ونتیلاتور به چه معنی است و اصرار هم دارند که باید به کارهایشان برسند!
به گزارش آوای نشاط، یک پرستار در بخش مراقبت های ویژه بیماران کووید-۱۹، در مطلبی، خطاب به برخی افرادی که کرونا را جدی نمی گیرند، می نویسد؛ این‌ها را برای آدم‌هایی می‌نویسم که نمی‌دانند افتادن در زیر دستگاه ونتیلاتور به چه معنی است و اصرار هم دارند که باید به کارهایشان برسند! اول از همه بگویم که ونتیلاتور یک ماسک اکسیژن نیست که بر روی صورتتان نصب کنند و شما هم در حالی که راحت لم داده‌اید، مشغول مطالعه روزنامه و مجلات روز شوید.
 
گفته‌های یک پرستار در بخش مراقبت‌های ویژه بیماران کووید-۱۹
 
به گزارش آوای نشاط، ونتیلاسیون برای بیماران کووید۱۹ به معنی فرو کردن دردناک یک شلنگ به داخل حلق است که تا زمانی که زنده بمانید یا بمیرید در جای خودش باقی خواهد ماند.
این کار در حالت بیهوشی و به مدت ۲ تا ۳ هفته و بدون این که قادر به تکان خوردن باشید صورت می‌گیرد.
بیمار اغلب بر روی شکم خوابانده می‌شود و شلنگی که از دهان به لوله هوا متصل است، امکان می‌دهد که با ریتم دستگاه ریه اکسیژن بدنتان را تامین کنید.
بیمار نمی‌تواند صحبت کند، نمی‌تواند غذا بخورد و یا هر کار طبیعی دیگری را انجام دهد، این دستگاه است که بیمار را زنده نگه می‌دارد.
احساس ناراحتی و درد بیمار باعث می‌شود که پزشکان برای اطمینان از تحمل شلنگ توسط وی و تا زمانی که دستگاه مورد نیاز باشد داروهای مسکن تجویز کنند. این به معنی قرار گرفتن در یک حالت کما مصنوعی است.
۲۰ روز پس از قرار گرفتن تحت چنین درمانی،  یک بیمار جوان، ۴۰ درصد از ماهیچه‌های خود را از دست می‌دهد، دهان و تارهای صوتی‌اش صدمه می‌بیند و دچار عوارض ریوی و قلبی ممکن می‌شود.
به همین خاطر هم هست که افراد مسن و افراد ضعیف تاب چنین درمانی را نمی‌آورند و می‌میرند. خیلی از ما امکان قرار گرفتن در چنین وضعیتی را داریم.
اگر نمی‌خواهید به اینجا بیایید، از خودتان محافظت کنید.
باز هم می‌گویم، این آنفلوآنزا نیست!
یک شلنگ را برای رساندن غذای مایع از طریق بینی یا پوست وارد معده شما می‌کنند، یک کیسه چسبناک را به باسن شما می‌چسبانند تا اسهال‌تان را جمع کند، لوله دیگری برای جمع‌آوری ادرار به شما وصل می‌شود، یک IV برای ورود مایعات و دارو وصل می‌شود، یک I Line برای نظارت بر وضعیت فشار خون متصل می‌شود که کاملاً وابسته به دوزهای دقیق محاسبه شده است.
تیمی از پرستاران، CRNA و MAMI بایست هر یک ساعت یک بار، اندام شما را مرتباً جابجا کنند و پتوی مخصوصی در زیرتان بگذارند که مایعی یخی در آن در جریان است تا به پایین آوردن دمای ۴۰ درجه‌ای بدنتان کمک کند.
خب کسی هست که بخواهد همه این‌ها را امتحان کند؟!
 
*بولتن نیوز
 
انتهای پیام/
 
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: