|
به گزارش آوای نشاط، روحالله ایزدخواه، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، پیش از ظهر امروز (پنجشنبه ۲۲ خرداد) در اوّلین نشست ملّی مطالبهگران مردمی که با حضور فعّالان عرصه عدالتخواهی و از سوی قرارگاه فرهنگی بقیهالله(عج) برگزار شد، گفت: آرمانهای انقلاب در حصار حکمرانی، نفوذ نکرده و حکمرانی، پیوندی ضعیف و شکننده با آرمانها دارد.
وی افزود: این وضعیت، نتیجه سالها کمکاری و خیانت است.
ایزدخواه با بیان اینکه قرار هم نبود در یک شب ۲۲ بهمن آرمانها در روح حکمرانی کشور دمیده شود، گفت: ساختار سخت رژیم گذشته، شکسته و نظام اسلامی شکل گرفته، اما تغییر و تحولی که امام و مردم، سالها برای آن سختی کشیدهاند، تازه شروع شده بود.
نماینده تهران ادامه داد: اینکه نظام تشکیل و تمام شد، حرف غلطی است و رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که ما با حکومت عدل علوی فاصله داریم.
ایزدخواه با بیان اینکه کسانی که با آرمانهای امام، فاصله داشتند دیدند که با بیداری مردم نمیشود به اهداف خود برسند، گفت: بنابراین اعلام کردند که به همه آرمانها رسیدیم و همه مسئولین مطابق روحیه ائمه اطهار هستند و هرکسی حرف مخالفی بزند، مخالف انقلاب است یا اگر کسی درباره آب غیزانیه حرفی بزند وابسته به گروهکهای معاند است.
نماینده تهران ادامه داد: محافظهکاری، پوششی شد که در قامت مسئول جمهوری اسلامی، زیبا شناخته شد و هرجا نشستند، گفتند قبل از انقلاب این مقدار پیشرفت کردیم و الان فلان مقدار، هرکسی هم حرف دیگری زد، اخراج شود.
ایزدخواه افزود: در دانشگاه هم دانشجویان را با شطرنج سیاسی چپ و راست سرگرم کردند تا به انبوه ظرفیتها و راههای میانبری که برای حل مشکلات وجود داشت، فکر نکنند.
وی با بیان اینکه ابداعات و نوآوریهای انقلاب مثل جهاد سازندگی، جهاد دانشگاهی و نهضت سوادآموزی، بر اساس نسخه انقلاب بود و کشور را پیش میبرد، تصریح کرد: این نسخه و الگوها، نسخه گمشده امروز ماست.
ایزدخواه با انتقاد از مدیریت غیرجهادی در کشور، گفت: میتوان تنها از خرمای سیستان و بلوچستان به اندازه نفت، درآمد داشته باشیم. با این حال، بلوچ ما باید گازوییلکشی کند.
وی با اشاره به عدم تغییر بسیاری از قوانین نسبت به قوانین قبل از انقلاب، گفت: با دلایل علمی ثابت میکنم که نظام دلالی کشاورزی امروز، ده برابر از نظام ارباب رعیتی زمان شاه بدتر است.
ایزدخواه با بیان اینکه امروز باید به کسی که در مقابل بیعدالتی و مفاسد سکوت میکند، شک کرد، گفت: امروز نیاز به یک جریان اجتماعی واقعی برای مطالبه گری داریم.
وی افزود: این جریان نیازمند سازمان نیست. قرارگاه در میدان شکل میگیرد نه ستاد. قرارگاه یعنی محل همافزایی نیروهایی که در میدان هستند نه کسانی که از دور مسائل را دنبال میکنند.
انتهای پیام/