|
به گزارش آوای نشاط، رئیس سازمان الحشد الشعبی در ششمین سالگرد تاسیس این سازمان از حمایتهای ایران از الحشد الشعبی در مبارزه با تروریسم تقدیر کرد و در همین حال پارلمان عراق هم بیانیهای در حمایت از الحشد الشعبی صادر کرد.
«مهند العقابی»، رئیس اطلاعرسانی سازمان الحشد الشعبی در گفتوگو با شبکه المیادین گفت: الحشد الشعبی نیروی پشتیبان نیروهای امنیتی عراق است.
العقابی تاکید کرد: «در زمانی که همه کشورها عراق را در جنگ علیه تروریسم رها کردند، ایران در کنار ما ایستاد».
«یوسف الکلابی» یک عضو پارلمان عراق هم روز شنبه بر حمایت پارلمان عراق از سازمان الحشد الشعبی تاکید کرد.
الکلابی در بیانیهای گفت: «امروز ششمین سالگرد صدور فتوای جهاد کفایی و تاسیس نیروی مجاهد الحشد الشعبی است و در چنین ساعاتی چند کلمه کافی بود تا زیباترین و بزرگترین رشادتهای فرزندان الحشد در مقابله با تکفیریهایی که برای کشور عزیزمان مرگ و نابودی را میخواستند ثبت شود و نقشه دهها ساله آنها را از میان ببرد».
وی به نیابت از پارلمان عراق با گرامیداشت روز تاسیس الحشد الشعبی گفت: «ما به آیت الله سیستانی مرجع عالیقدر شیعه خود میگوییم که فتوای مبارک شما نقطه آغازی به سمت شکوه و عزت بود و عراقیها با لبیک به ندای تاریخی شما به سمت جبهههای نبرد گسیل شدند».
این عضو پارلمان عراق تاکید کرد: «ما به دلاورمردان الحشد الشعبی که مایه فخر ما هستند میگوییم که ما در سرزمینی که شما را زائیده است از نو متولد شدیم. در جبههها با شما بودیم و همه تصاویر فداکاری و ایثارتان را به خاطر داریم».
الکلابی گفت: «ما به این مناسبت که برای همه آزادگان دنیا عزیز است، تاکید میکنیم که پارلمان عراق وقتی که سال گذشته به اجماع درخواست ما را برای برشمردن روز تاسیس الحشد الشعبی به روز عید ملی موافقت کرد، تنها یک قدم ساده در حمایت از رشادتهای جاودانه شما برداشت و امروز ما با شهدا و شهدای قهرمانی که برای دفاع از شرافت کشورشان از جانشان گذشتند قول میدهیم که پشت شما خواهیم ایستاد و هرگز از دفاع و حمایت از الحشد الشعبی دریغ نخواهیم کرد».
آیت الله علی سیستانی مرجعیت عالی دینی عراق در ۱۳ ژوئن ۲۰۱۴ (۲۳ خرداد۹۳) فتوای تاسیس سازمان الحشد الشعبی عراق را صادر کرد تا به عنوان بنیانگذار این تشکیلات مردم نهاد نظامی شناخته شود و این نیرو را به فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق مرتبط کرد.
در ۲۶ نوامبر ۲۰۱۶ (ششم آذر ۹۵) هم در ادامه سازماندهی الحشد الشعبی «قانون الحشد الشعبی» در پارلمان تصویب شد.
هسته اولیه الحشد الشعبی از میان شیعیان عراق شکل گرفت، اما پس از آن، دیگر گروههای قومی عراق از جمله اهل تسنن، کُردها و مسیحیان و حتی ایزدیها در آن مشارکت کردند.
انتهای پیام/