کد خبر: ۵۴۹۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۴
مدیرکل امور دریانوردان سازمان بنادر و دریانوردی، الکترونیکی‌کردن استعلام سوء پیشینه موثر برقاچاق کالا و ارز به میزان ۱۰۰ درصد و تهیه روش آنالیزسوانح دریایی کشور را از اهداف سازمان بنادر در حوزه دریانوردان در سال ۹۹ اعلام کرد.

به گزارش آوای نشاط، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر مرزبان  بیان کرد: بر اساس آمار جهانی، در حال حاضر در دنیا حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دریانورد در بخش های مختلف دریایی فعال هستند.

وی افزود: مطابق آمار اداره کل امور دریانوردان سازمان بنادر و دریانوردی، در ایران حدود ۱۲۷ هزار و ۴۰۰ نفر دارای گواهینامه دریایی هستند که البته به این معنا نیست همه آنها فعال باشند.

مدیرکل امور دریانوردان سازمان بنادر در تشریح اقدامات سازمان بنادر در حوزه دریانوردان، اظهار داشت: در سال گذشته، ۷۷ هزار و ۴۸۳ سند دریایی و  مجوز ۵۹۳ دوره آموزشی صادر شد و در این دوره ها، ۳۹ هزار و ۷۶۹ نفر آموزش دیده اند.

مرزبان همچنین از ‌آنلاین شدن نظارت بر مراکز آموزش و کلاس های آموزشی خبر داد و الکترونیکی کردن درخواست صدور سند شناسایی، ارسال پستی اسناد دریانوردان و یکسان سازی منابع درسی در مراکز آموزشی دریانوردی سراسر کشور را از دیگر اقدامات مهم سازمان بنادر برشمرد.

وی درباره اهداف سازمان بنادر در حوزه دریانوردان در سال ۹۹، بر الکترونیکی کردن استعلام سو پیشینه موثر بر قاچاق کالا و ارز به میزان صددرصد، یکسان سازی منابع درسی مراکز آموزشی زیر ۵۰۰ و زیر ۳۰۰۰ به میزان صددرصد و تهیه روش آنالیز سوانح دریایی کشور تأکید کرد.

وی ‌صدور گواهینامه دریانوردان به صورت الکترونیکی و‌ ایجاد بانک داده های مصوبات بین المللی دریایی را از دیگر اهداف سازمان بنادر در سال جاری برشمرد.

مدیرکل امور دریانوردان سازمان بنادر از همکاری شرکت ملی نفتکش در پذیرش ۱۳۰ دانشجوی دریایی برای دوره کارورزی در این شرکت، قدردانی کرد و گفت: می توان به حرفه دریانوردی به عنوان یک فرصت اشتغالزایی نگاه کرد، به شرط اینکه مسائل و مشکلات پیرامونی دریانوردان ایرانی برای ماندگاری بیشتر در این عرصه، توجه جدی شود.

وی با بیان اینکه امسال مراسم حضوری روز جهانی دریانورد، به جهت انتشار ویروس کرونا برگزار نخواهد شد، از گرامیداشت این روز در فضای مجازی خبر داد.

وی تاکید کرد: ویروس کرونا، با وجود اینکه به چالشی جدی در تغییر تعداد پرسنل و خدمه کشتی های تجاری در دنیا تبدیل شد، خوشبختانه چنین بحرانی در بنادر ایران گزارش نشده است.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: