کد خبر: ۵۴۹۶۶
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۵
یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید ماده موثره کروسین (crocin) به عنوان مهمترین جزء فعال در زعفران شد و به گفته آنها مطالعات بالینی بر روی زعفران و کروسین نشان داده که این دارو تاثیرات درمانی بر افسردگی و اضطراب دارد.

به گزارش آوای نشاط، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با انجام مطالعات بالینی مختلف بر روی زعفران و کروسین، خواص درمانی متعددی را برای این دارو به اثبات رساند و بر اساس یافته‌های به دست آمده قرص کروسینا را در کشور تولید کرد.

«کروسین» یک مکمل دارویی دارای خاصیت ضد افسردگی و شادی آوری است و در مطالعات بالینی اثرات بارز درمانی کروسین بر افسردگی، اضطراب و سلامت روانی بیمار در مقایسه با دارونما به اثبات رسیده است.

احمد مهاجری، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه کروسین از زعفران به دست می‌آید، اظهار کرد: این ماده اصلی‌ترین آنتی اکسیدانت زعفران به شمار می‌رود و بسیاری از خواص درمانی زعفران به این ماده نسبت داده می‌شود. از جمله این خواص می‌توان به اثر درمانی آن در آلزایمر و بهبود حافظه، افزایش قوای بینایی در سالمندان، پیشگیری و درمان اختلالات شبکیه چشم در بیماران دیابتی، پیشگیری و کنترل سرطان، درمان اختلالات جنسی، کنترل و تنظیم قند خون اشاره کرد.

مهاجری با تاکید بر اینکه مطالعات ما نشان می‌دهد که زعفران در درمان افسردگی و کنترل آلزایمر و اختلالات روانی به اندازه داروهای رایج شیمیایی موثر است، خاطر نشان کرد: به دلیل خواص آنتی اکسیدانتی قوی، قرص کروسینا می‌تواند در اختلالات و عوارض قلبی- عروقی و مغزی اثرات پیشگیرانه و درمانی داشته باشد. مطالعات اولیه نشان دهنده اثربخشی کروسین در درمان بیماری‌های التهابی نظیر استئوآرتریت است. همچنین زعفران می‌تواند در درمان چاقی و در رژیم‌های کاهش وزن مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: مراحل کار به این شکل است که ماده اولیه دارو (کروسین) با خلوص بیشتر از ۹۰ درصد در شرکت تولید می‌شود و برای تهیه قرص در اختیار یکی از شرکت‌های داروساز قرار گرفت.این محصول نمونه خارجی ندارد و برای نخستین بار است که قرص کروسینا تولید می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: