|
به گزارش آوای نشاط، داروی رمدسیویر توسط شرکت آمریکایی گیلیاد برای درمان بیماران مبتلا به ابولا تولید شده بود. یک شرکت داروسازی مطرح پاکستان اواخر اردیبهشت امسال توانست توافقنامه تولید این دارو را با شرکت آمریکایی امضا کند.
رمدسیویر پیشتر به عنوان درمانی برای مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ مورد آزمایش قرار گرفته که پس از آن سازمان غذا و داروی آمریکا نیز با استفاده از این دارو در موارد اضطراری موافقت کرد.
براساس گزارش روز یکشنبه رسانه های پاکستان، اداره تنظیم مقررات دارویی پاکستان (DRAP) به طور رسمی مجوز استفاده از داروی رمدسیویر را برای درمان آن دسته از بیماران مبتلا به کرونا که در شرایط آی سی یو قرار دارند، صادر کرده و از تمامی نهادهای مرتبط در پاکستان خواسته تا دستیابی به این دارو آسان باشد و کمیاب نشود.
"ظفر میرزا" وزیر بهداشت و دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان امروز اعلام کرد: با توجه به نیاز رمدسیویر برای درمان بیماران حاد کرونایی، فرآیند تولید این دارو توسط ۱۴ شرکت داخلی و واردات آن از ۲ منبع خارجی آغاز شده است.
وی تاکید کرد: کمیته تعیین نرخ داروی رمدسیویر تشکیل شده و استفاده این دارو بدون تجویز پزشک متخصص اکیداً ممنوع است و با هرگونه استفاده خودسرانه از رمدسیویر در بیمارستانها به شدت برخورد خواهد شد.
وزیر بهداشت پاکستان هفته گذشته مدعی داروی دگزامتازون در این کشور برای درمان آن دسته از بیماران مبتلا به کرونا که در شرایط بحرانی قرار دارند، شد و افزود: محققان پاکستانی در حال بررسی بیشتر درباره دگزامتازون هستند.
سرعت افزایش تعداد بیماران کرونایی در شهرهای مختلف پاکستان تاکنون کاهش نیافته و مسئولان این کشور نسبت به افزایش شمار مبتلایان به کرونا تا آخر ماه آینده میلادی به ۳۰۰ هزار نفر ابراز نگرانی میکنند.
نگرانی مقامات پاکستانی به دلیل افسار گسیختگی کرونا در حالی مطرح میشود که شمار مبتلایان به ویروس کرونا از ۱۷۶ هزار نفر عبور کرده و تاکنون ۳۵۰۰ نفر جان خود را از دست دادند. علاوه براین تاکنون ۶۷ هزار و ۸۹۲ نفر بیمار کرونایی نیز در شهرهای مختلف پاکستان بهبود یافتهاند.