|
به گزارش آوای نشاط، ژیلا یزدانی امروز(14تیر) در گفت و گو با ایسنا با اشاره به لاینحل باقی ماندن مشکلات آسانسور در مسکن مهرهای شهرستان بانه با توجه به پیگیری توسط ادارات ذیربط، اظهار کرد: اول از هر چیز باید تأکید کرد که استانداردسازی آسانسور مشمول استاندارد اجباری است و زمانی که برای نصب یک آسانسور قراردادی منعقد میشود، دریافت گواهی آسانسور برای شرکت نصاب لازم و ضروری است.
وی افزود: شرکت نصاب قبل از بهرهبرداری از آسانسور الزاما باید تاییدیهی ایمنی آسانسور را دریافت کنند.
مدیرکل استاندارد استان کردستان با اشاره به آسانسورهای مسکن مهر بانه عنوان کرد: در خصوص نصب آسانسور در مسکنهای مهر بانه ادارهکل استاندارد کردستان پیگیریهای لازم را با ارسال نامههای تذکر و اخطار برای استانداردسازی آسانسور انجام داده است اما متأسفانه طبق آخرین اطلاعات داده شده از کارشناسان ما در اداره استاندارد بانه، دو شرکت نصاب آسانسور در فضای مسکن مهر بانه نصب آسانسور را انجام داده اند که یکی از آن ها با وجود نصب 40 دستگاه آسانسور هیچگونه پیگیری مبنی بر استانداردسازی و دریافت گواهی ایمنی آسانسور انجام نداده است.
یزدانی بیان کرد: در مورد شرکت دوم نیز، این شرکت 16 دستگاه آسانسور نصب کرده که خوشبختانه پیگیریهای لازم را انجام داده و آخرین بازرسی هم در تیر ماه انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در بازرسی اول مشخص شد که همهی آسانسورهای نصب شده از نظر استاندارد نواقص داشتند و با استانداردهای لازم منطبق نبودند در نتیجه از طریق دادستانی شهرستان بانه برای پلمب این دستگاهها پیگیریهای لازم صورت گرفت.
مدیرکل استاندارد استان کردستان یادآور شد: پیرو بررسی و به منظور رفع مشکلات آسانسورهای مسکن مهر بانه در دو روز گذشته جلسهای در فرمانداری بانه با حضور نمایندگانی از فرمانداری، دادستانی، استاندارد، شهرداری و راه و شهرسازی برگزار شد که در نهایت به پیمانکاران آخرین مهلت برای استانداردسازی آسانسورها داده شده است.
انتهای پیام/