مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اجرای طرح دایک حفاظتی در ضلع شمال غربی مجتمع بندری نگین بوشهر گفت: برای اجرای این طرح زمین برای سرمایهگذاری در ساخت مخازن مواد فله مایع استحصال شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی، از اجرای طرح مسیر دسترسی به جزیره نگین بوشهر خبر داد و بیان کرد: این پروژه بخشی از آن در حال اجرا و بخشی هم تکمیل و زیرساختهای اصلی در این مجتمع بندری فراهم شده و کشتیهایی در بندر نگین بوشهر حال تخلیه و بارگیری هستند و این روند تا رسیدن به ظرفیت کامل تداوم دارد.
راستاد، از افزایش مساحت جزیره بندری نگین بوشهر خبر داد و افزود: مساحت مجتمع بندری نگین بوشهر در پسکرانه از 60 هکتار به 500 هکتار افزایش یافته است و برای تاسیسات روبنایی و تجهیزات از بخش خصوصی استفاده میشود.
وی، با بیان اینکه تقاضاهایی برای سرمایهگذاری بخش خصوصی در جزیره نگین وجود دارد و مذاکراتی با سرمایهگذاران در حال انجام است گفت: اطمینان داریم که به مرور علاوه بر سرمایهگذاری زیرساخت توسط سازمان بنادر و دریانوردی، در زمینه تاسیسات روبنایی هم سرمایهگذاری خوبی توسط بخش خصوصی در مجتمع بندری نگین انجام میشود.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، با بیان اینکه بخش عمدهای از فعالیت بنادر به تخلیه کالاهای اساسی اختصاص دارد خاطر نشان کرد: بندر امام(ره) به عنوان مرکز تخلیه کالاهای اساسی است ولی بر اساس برنامهریزی انجام شده کشتیهای حامل کالاهای اساسی در سایر بنادر کشور از جمله شهید رجایی و چابهار تخلیه میشود.
راستاد افزود: بر اساس برنامهریزی انجام شده کشتیهای حامل کالاهای اساسی به بندر بوشهر تا حجم قابل پذیرش انتقال داده میشود که تعدادی کشتی اواخر سال گذشته و ابتدای امسال در بندر بوشهر تخلیه شده و این مهم براساس ظرفیت پذیرش کشتیها ادامه دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به افزایش عمق کانال بندر بوشهر تا 10.8 متر گفت: با توجه به افزایش عمق کانال و حوضچه بندر بوشهر امسال سهم بیشتری در تخلیه کالاهای اساسی به بندر بوشهر تعلق میگیرد.
وی از 150 میلیون تن تخلیه و بارگیری کالا در سال خبر داد و خاطر نشان کرد: امسال در 5 ماه گذشته 50 میلیون تن کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده که بخش عمدهای از کالاهای تخلیه شده کالاهای اساسی بوده است.
راستاد از تخلیه 3.3 میلیون تن کالای اساسی در بنادر کشور خبر داد و خاطر نشان کرد: عمده کالاهای اساسی در بندر امام خمینی(ره) خوزستان به میزان 2.1 میلیون تن تخلیه و در انبارها ذخیره سازی شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیشترین کالاهای اساسی تخلیه شده را ذرت دانست و بیان کرد: اکنون 8 فروند کشتی با ظرفیت 194.8 هزار تن کالای اساسی در بنادر مختلف کشور در حال تخلیه کالاها هستند و این در حالی است که 15 فروند کشتی منتظر ورود به بنادر برای تخلیه کالاهای اساسی به میزان 675.2 هزار تن هستند.
بیشتر بخوانید
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، به طرحهای توسعهای بنادر پرداخت و تصریح کرد: برای اینکه بنادر به ظرفیت بالاتری برسند مهمترین طرحهای توسعهای در حال حاضر ایجاد پایانه جدید کانتینری در بندر شهید رجایی است.
راستاد از افزایش ظرفیت بندر شهید رجایی برای تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری خبر داد و بیان کرد: امسال با اجرای طرحهای توسعهای انتظار میرود از 1400 متر اسکله کانتینری طراحی شده با قابلیت پهلوگیری کشتیهای 18 هزار 400 تی.ایی.یو با 900 متر طول اسکله به بهرهبرداری برسد.
وی، افزود: در کنار آن اسکلههای نفتی در بندر شهید رجایی که در حال احداث است از پروژههای جهش تولید امسال به بهرهبرداری میرسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در بندر امام خمینی(ره)، بنادر استانهای مازندران و گیلان طرحهای بندری امسال افتتاح و اجراء میشود تصریح کرد: بندر چابهار باقیمانده فاز نخست با ظرفیت 8.5 میلیون تن امسال تکمیل، تجهیز و افتتاح میشود.
انتهای پیام