|
آوای نشاط، لازم است توضیحاتی در این باره ارائه شود: ابتدا اینکه ایالات متحده آمریکا در موضوع تحریم تسلیحاتی جمهوری اسلامی و بازگرداندن تحریمهای شورای امنیت دیپلماسی بسیار گستردهای را در تمام حوزههای منطقهای و با استفاد از شرکای خود در تمام جهان پیش گرفته است که جمهوری دومینیکن و کلمبیا موافقت مثبت برای پیشبرد این منویات داشته اند.
در ایده فروش موشک به نظر می رسد ایالات متحده با تکیه بر هم پیمان خود دولت راستگرای کلمبیا قصد دارد به نحوی تاییدی بر تخلف ایران از قطعنامه شورای امنیت کسب کند. این موضوع اولین بار توسط رییس جمهور دولت کلمبیا مطرح شد کلمبیا در گمانه زنی بسیار مبهم و نامشخصی اعلام کرد که احتمالاً دولت ونزوئلا قصد دارد موشکهای ایرانی را خریداری کند این مسئله با واکنش دولت ونزوئلا مواجه شد و مادورو اظهار کرد که به نظر من این بحث خوبی است اما به واقع لازم است نکاتی در این باره ارائه شود ابتدا اینکه جمهوری اسلامی در حال حاضر تحت تحریمهای ممنوعیت فروش تسلیحات قرار دارد و این ممنوعیت فروش تا ماه پاییز در جریان است.
دوم در صورت ایجاد جریان سازی مثبت توسط جمهوری اسلامی که قصد تجارت پنهان تسلیحات در حوزه آمریکای جنوبی دارد تا بدین وسیله بتواند تاییدی برای برای گفته های خود مبنی بر تجارت غیرقانونی تسلیحات توسط جمهوری اسلامی را برای محکومیت در مجامع بین المللی کسب نماید.
جنجال رسانه یی تجارت غیرقانونی تسلیحات با حوزه کشورهای آمریکای جنوبی به واقع تلهای برای جمهوری اسلامی است تا بتواند تاییدی برای محکومیت این کشور در شورای امنیت هر چند به شکل شبه تخلف شود. بر این مبنا جمهوری دومینیکن و کلمبیای راست گرا یک نقش پوششی برای کمک به برنامه های دیپلماسی پنهان ایالات متحده عمل می کنند.