کد خبر: ۵۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۸
سخنگوی قوه قضاییه گفت: ما منتظر هستیم تا از ناحیه وزارت صنعت یا سایر دستگاه ها گزارشی منعکس شود هرچند که هنوز هیچ گزارشی به ما نرسیده است.

به گزارش آوای نشاط، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه در ادامه صد و بیست‌وهشتمین نشست خبری خود که امروز با حضور نمایندگان رسانه‌ها برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری در هفته قوه قضاییه تاکید داشتند تا اقدامات رسانه ای در قوه قضاییه تقویت شود و از این رو پنج کارگروه تعیین شده اند و به زودی شاهد یک تحول خوبی در این حوزه خواهیم بود.

وی در خصوص وارد خودرو و ورود برخی خودروهای لوکس گفت: اولین نهاد سازمان بازرسی بود که گزارشی از وقوع تخلفات تهیه کرد که ابتدا مسئولین دولتی منکر آن بودند؛ اما بعد از ورود رییس جمهور مشخص شد برخی از دولتی ها و برخی از مسئولین در این حوزه تخلف کرده اند که اثراتی بر کشور گذاشته است. ما منتظر هستیم تا از ناحیه وزارت صنعت یا سایر دستگاه ها گزارشی منعکس شود هرچند که هنوز هیچ گزارشی به ما نرسیده است.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: در خصوص مسئله ورود تلفن های همراه هم اقداماتی شده و سی و چند شرکت گیرنده ارز دولتی شناسایی شدند و افرادی احضار شدند و برخی از شرکتها پلمب شدند و براساس اسناد موجود مشخص شده است که تخلفاتی در این حوزه انجام شده است.

وی افزود: درخصوص مسئله ارز و سکه چند مشکل وجود دارد که متفاوت از موضوع خوردو و ورود کالا است. یک موضوع این است که از طرف بانک مرکزی و بانک صنعت و معدن و سایر دستگاه ها ارز تعلق گرفته است و برخی صیانت ها برای انجام ثبت سفارش انجام نشده است.

اژه ای در ادامه گفت: یکی از موضوعات مهم این است که باید برخی از نهادها بر روی ثبت سفارش بررسی های لازم را انجام میدادند و نکته بعدی این است که باید بررسی شود شرکتی که قصد واردات کالا داشته اصلا سابقه ای برای واردات یک کالا داشته اند یا خیر؟

وی خاطر نشان ساخت: دو برادر بیست و چند میلیون ارز گرفته اند برای واردات کاغذ اما اصلا سابقه ای درخصوص واردات کاغذ نداشته اند.

معاون اول قوه قضائیه اظهار داشت: یک موضوع دیگری که در این ایام رخ داده و در سال نود و یک هم شاهد رخدادنش بودیم این است که افرادی در بازار که نه صراف هستند و نه کارشان این است در خرید و فروش ارز با مبالغ زیاد فعالیت داشته اند.

وی افزود: خب برخی از اینها براساس تحقیقات رخ داده مشخص شد که این افراد اصلا صرافی ندارند اما مبالغ سنگینی خرید و فروش ارز دارند و در ورود و خروج ارز دخیل هستند برخی از اینها دستگیر شدند و ادعا می‌کنند که با هماهنگی بانک مرکزی فعالیت داشتند.

اژه ای یادآور شد: اینها مدعی هستند که بانک مرکزی سیاستی داشته و ما با هماهنگی بانک مرکزی این کار را کرده ایم اما هنوز معلوم نیست این ادعا درست است یا خیر و اصلا مشخص نیست به همان ضابطه ای که قرار بوده کار انجام شده است.

وی ادامه داد: در سال نود و یک فردی دستگیر شد که امسال هم در سال نود و شش باز دستگیر شد،‌ این فرد همان کسی است که می گویند دو تن طلا خریداری کرده است. این فرد همان حمید مظلومی است که فرزندش محمدرضا مظلومی است که خرید و فروش عمده ارز و سکه داشته اند.

سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: برخی وزارتخانه ها در آن زمان مدعی شدند که این فرد با ما همکاری داشته است و گفتند که با نظر ما این اقدام را کرده اند و حتی این موضوع رامکتوب کردند.

وی افزود: موضوع از سوی پلیس به گونه ای مطرح شد که این فرد دو تن سکه همراه داشته است در حالی که از ایشان در بازداشت فعلی هیچ سکه ای گرفته نشده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: