کد خبر: ۵۱۵۹۲
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴
محققان دانشگاه فردوسی مشهد موفق به طراحی نرم افزار کاربردی بازیابی حافظه با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی شدند.

به گزارش آوای نشاط، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، لمس دهان، بینی و چشم با دستانی آلوده به ویروس کرونا عامل در انتقال بیماری است. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که این موضوع را فراموش کنید و ناخودآگاه دستانتان یکی از این اعضا را لمس کند. تقویت حافظه عمل یکی از راهکارها برای رهایی از این فراموشی است.

در همین راستا محققان دانشگاه فردوسی مشهد طرحی را با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی آغاز کردند. در این اقدام آنها یک نرم افزار کاربردی بازیابی حافظه را طراحی می‌کنند تا به وسیله آن بهبود حافظه عمل در پیشگیری به کرونا انجام شود. بنابراین انجام آن به کارگیری رفتارهای سالم و پیشگیرانه را میان مردم سرعت می‌دهد.

جواد صالحی فدردی مجری این طرح پژوهشی گفت: طراحی نرم افزار بر اساس یافته‌های علمی است تا توصیه‌های بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا به درستی انجام شود. تمرین حافظه، جمع آوری داده و تجزیه و تحلیل آنها کاری است که نرم افزار انجام می‌دهد. همچنین افزونه فایل های صوتی برای کمک به درک راحت تر دستورالعمل های برنامه توسط همه سطوح کاربران در آن در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به طراحی بازی گونه این برنامه ادامه داد: این نوع طراحی تمرین با آن را آسان می‌کند و مردم برای تمرین بیشتر با آن ترغیب می‌شوند و از این طریق رفتارهای پیشگیرانه با سرعت و دقت بیشتری ترویج می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: